binkowski91 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Gratki dla zwycięzców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J0NES Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Gratulacje wygrał mój fawory hehe tak podejrzewałem bo to co zrobił z tym lexem to przeszło moje pojęcie Gratuluje również reszcie których relacje pomogły mi w wyborze kosmetyków, i wiele się poprzez te relacje nauczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Dziekuje wszystkim ktorzy glosowali na moj projekt! Ciesze sie ze moj pierwszy duzy projekt sie podobal. Gratulacje takze dla innych uczestnikow konkursu za wklad w prace.. Uwazam ze wiecej osob powinno wstawiac prace swoje tutaj. Nie zaleznie od poziomy prac, produktow uzywanych i efektu. Trening czynni mistrza a najlepiej uczyc sie z krytyki. A takim co tylko widza bledy i szukaja wad mozna zawsze powiedziec nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekB Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Gratki dla wszystkim a specjalne dla justyny...kawał dobrej roboty, rozwalilas niektórych na łopatki. Szacunek do samych stóp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spooch Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Przede wszystkim chciałbym pogratulować startującym w konkursie za zapał, pasje i podejście do tematu Dla mnie wszyscy tu są wygrani bo wiedzą co to jest samochód i prawidłowe dbanie o niego Gdyby o takich ludziach jak Wy były wiadomości lub programy TV to chętnie bym siedział na kanapie i czekał w napięciu na kolejny odcinek Wasze prace inspirują, pobudzają do działania i powodują chęć pogłębiania wiedzy związanej z detailingiem zarówno teoretycznej jak i praktycznej Za co Wam dziękuję Z tego też miejsca chciałbym oznajmić, że będę spędzał więcej czasu na tym forum i w końcu zamieszczę pierwszą swoją pracę w oczekiwaniu na konstruktywną krytykę Jeszcze raz szczerze Wam wszystkim gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Nagrody udało się odebrać osobiście. Dziękuję za miłe spotkanie, pogaduchy oraz nagrody: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maru 123 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 ja również dotarłem już do domu-dzięki wszystkim za spotkanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 i ja też dotarłam do domciu dziękuję jeszcze raz za nagrody i spotkanie w tak miłym towarzystwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Jak panowie (o, teraz i panie ) wyżej napisali, zrobiliśmy dzisiaj małe spotkanie forumowe, w celu rozdania nagród z dwóch ostatnich konkursów dla osób z Warszawy Tak dla przypomnienia - są to nagrody za Konkurs PSB 09-11.2011r dla Pavlika i Justyny , czyli odpowiednio nagrody od firm Crystal Detail i Chemical Guys oraz Autofanatic ( dla pierwszej trójki z tego konkursu dorzuciliśmy również po jednym zestawie ufundowanym przez firme Urban ) oraz nagrody za Konkurs The Best of 2011 dla Maru 123 oraz Justyny , czyli odpowiednio nagrody od firm All4Auto , 4Nano , Car Clinique ,Detailer oraz Wax Paradise , Mr Cleaner , Klakiernik oraz DOL . Naturalnie o _Makkim nikt nie zapomniał, i jego nagrody za dwa ostatnie Konkursy będą czekały aż zjawi się w Polsce i będzie mógł je odebrać osobiście, wtedy też postaramy się zrobić następne spotkanie Dziękuje wszystkim obecnym , czyli Cleanerfreakowi , Łukaszowi , julianowi , Justynie , Pavlikowi , dzinkinsowi , dario911 , Maru 123 oraz Pawłowi z mxnowicki za przybycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Jako "pasażer na gapę" też już wróciłem jeszcze raz gratuluję oraz dzięki za spotkanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ornari Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Wielkie gratulacje dla wszystkich !!!! oby tak dalej sponsorzy dopisywali i powstawały tak super relacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor mx_nowicki Opublikowano 22 Grudnia 2011 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Gratulacje dla zwycięzców i dziękuje za mile spędzony czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Szkoda ze nie moglem sie pojawic.. Dzieki bardzo dla "szefostwa" za przetrzymanie nagrod! Podziekowania takze dla sponsorow konkursu za tak fajne nagrody.. Zawsze milo przetestowac cos czego nie mam Chyba najbardziej ciekawi mnie maszyna gdyz tutaj w Norwegii ludki leca zazwyczaj na drogim sprzecie. A to dlatego ze tanszy jest slabo dostepny.. Jezeli Lare sie sprawdzi to moze sprowadze kilka na probe do Norwegii.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk skywalker Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Gratulacje, szczegolnie dla zwycięzców Poziom rośnie z konkursu na konkurs, co raz lepsze prace, zdjecia i samochody. Podziękowania równiez dla tych którzy oddali głos na moją relacje - powiem szczerze, że nawet nie przypuszczałem że kto kolwiek zgłosi moja prace do konkursu, a tu prosze, pierwszy raz i nawet nie ostatni w rankingu Dzięki jeszcze raz, gratulacje i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi