malkolm Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 koko2403, albo zdjęcie słabe albo niema rewelacji
koko2403 Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 co Ty chcesz wszystko ładnie się odbija fakt nie jest to lustrzanka i foto nie jest super jakości bo robione E52 więc proszę o wyrozumiałość
crystaldetail Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 ja uzywalem autosola - jest super srodek, za stosunkowo nie duze pieniadze. sprawdza sie tez na targach samochodowych
miHoo79 Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 koko2403, albo zdjęcie słabe albo niema rewelacji zwłaszcza, że polerowane trzpeiniem filcowym - nie ma bata zawsze po filcu są niedoskonałości, które trzeba wykańczać bawełną
malkolm Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 które trzeba wykańczać bawełną dokładnie, ja kończę mikrofibra z pastą delikatniejszą od autosolu, dziś wyważyłem letnie kółka, wieczorem biorę się za polerowanie czyszczenie woskowanie itp, kilka dni zejdzie
miedzikos Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2012 Autosol a później cynamonem na fibrze i jest ok
yunivers Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2012 cynamonem Możesz to rozwinąć?
STEFANO Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2012 http://showcarshine.pl/84-meguiars-mag- ... fibra.html
Aivars Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2012 Moze tylko dodam, ze sa dwa rodzaje autosolu do polerowania felg aluminiowych- autosol w srebrnej tubce/puszce (wlasnie do aluminium) i w zlotej tubce/puszce (do 'metalu'). Z wlasnego doswiadczenia moge stwierdzic, ze zastosowanie autosolu do alu badz metalu zalezy od stopu felg. Reasumujac- niektore felgi duzo lepiej wygladaja po zlotym autosolu, niz po srebrnym, wiec warto potestowac na swoich.
Rekomendowane odpowiedzi