yukon Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 z okazji zbliżających się świąt, czas na zaglądnięcie w najciemniejsze zakamarki domu mała próba jak APC radzi sobie na jasnych skórach. brud rozpuszcza po 5 sekundach szczotkowania wypoczynek nie używany, stoi sobie od kilku lat.
cz@rek Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 yukon a rozcięczałes go jakoś czy od tak leciałeś tym co dostałeś
spons Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 yukon Dzieki za test Jak sie ma powerzchnia skory po czyszczeniu? Masz jakies porownanie do innych cleanerow?
yukon Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 cz@rek, tak jak dostałem. spons, Powierzchnia skóry dosyć sucha, nie powinno być negatywnych skutków i tak zawsze używamy zabezpieczenia. Moc czyszcząca porównywalna do Strong Clean od Lederzcentrum i RG, ale dużo szybciej. Wszyscy patrzyli ze zdumieniem jak rozpuszcza brud
spons Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 Powierzchnia skóry dosyć sucha, nie powinno być negatywnych skutków Negatywnych skutow na pewno nie bedzie, wyszlyby od razu. Glowie chodzi mi o to czy powierzchnie nie jest, nie wiem jak to opisac, 'tlusto-kelejaco-sliska' po czyszczeniu? Rozumiem ze przecierales sucha szmatka? [ Dodano: 8 Grudzień 2011, 21:42 ] Wszyscy patrzyli ze zdumieniem jak rozpuszcza brud
yukon Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 spons, Powierzchnia jest ładnie odtłuszczona, tak jak powinno być. Do czyszczenia użyłem szczotek i mf
spons Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 Ok, dzieki. Pytam bo ja juz oglupialem od testowania, a wykonawca sie do mnie nie odzywa
siwyjac Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 Tak jak napisałem wcześniej udało mi się dziś przetesować apc na welurowym dywaniku. proporcje 1:1 z wodą destylowaną. tak wyglądał dywanik po wyjęciu z samochodu potem został odkurzony i zaczynamy testowanie. takie sobie 50/50... po wytarciu papierowymi ręcznikami "wyprana" połowa wyglądała tak a tutaj całość "wyprana" i już wysuszona Niestety fotografowanie welurowego dywanika okazało się trudniejsze niż focenie landszaftów w podczerwieni. Na zdjęciach nie widać tego dokładnie, ale wyprany dywanik stał się bardziej czarny i nie była to wina tego, że był mokry. Poza tym podczas pracy i po wysuszeniu miał dość przyjemny, świeży zapach. Resztą otrzymanej próbku udało mi się wymyć kafelki ma podłodze w łazience (mały test 50/50 na kafelkach kilka postów wcześniej) niestety z tego czyszczenia nie mam zdjęć, skuteczność praparatu zadziwiła nawet ludzi z serwisu sprzątającego a oni do maszynowego czyszczenia podłóg używają znacznie ostrzejszej chemii. Tak jak napisali koledzy we wcześniejszych postach ja też jestem zaskoczony siłą a zarazem delikatnością preparatu. APC nadaje się zarówno do czyszczenia samochodu jak i do zastosowań domowych. Środek naprawdę wart zainteresowania. mały apdejt: ostatnie kropelki predatora zalałem wodą destylowaną (teoretycznie proporcja 1:2 > 1:3) i wyczyściłem gumowe dywaniki w moim pikaczu. Tak jak wcześniej środek poradził sobie znakomicie a po wyschnięciu guma nabrała jakby delikatnego połysku. Po cyclonie nielsena była bardziej matowa.
spons Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 Siwyjac, slicznie dziekuje za tescik Chcialbym tylko przypomniec, ze srodek powinno sie odessac ekstraktorem w celu uzyskania pelnego efektu.
siwyjac Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 spons niestety nie miałem pod ręką odkurzacza piorącego więc preparat aplikowałem spryskiwaczem, potem szorowanie szczoteczką, przetarcie papierowymi ręcznikami a reszta odessana odkurzaczem przemysłowym (takim co nie boi się wody ).
antonio3 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2011 ja swoj test apc musze przelozyc na poniedzialek lub wtorek dopiero
pLaYmAn Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2011 Podziałałem chwilkę we wnętrzu Było mega zimno, więc zrobiłem jedynie test na podłokietniku (jakiś gumowane tworzywo) i boczku fotela (skóra ekologiczna). Z czasem będę dodawał kolejne zdjęcia na innych elementach. Preparat jaki jest każdy widzi Pachnie przyjemnie, z całą pewnością znacznie lepiej od Meg'sa, który jest strasznie drażniący i duszący. Rozcieńczenie 1:2. Produkt jest naprawdę ekonomiczny, w pełni bezpieczny i jednocześnie skuteczny. W końcu mam bezpieczny środek, który doczyścił mesh w Air Maxach
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 10 Grudnia 2011 Partner forum Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2011 Na boczku chyba zostały smugi od szczotki albo fibry
pLaYmAn Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2011 Wiedziałem Poprawiłem to jak czyściłem drugą część
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 10 Grudnia 2011 Partner forum Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2011 pLaYmAn,
usher Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2011 spons, ale dlaczego tak drogo? Wybacz ale musiałem poruszyć tą kwestię, 1l za 59zł mnie też cena zaskoczyła. Tak jak spons pisał nie jest w firmie od cyferek, a ja miałem dzisiaj czas spokojnie usiąść i zerknąć co i jak ... i faktycznie wdarł sie czeszki błąd dziekuje panowie za uwagę i że pilnujecie mi tu wspólnika co wkleja Śpieszę więc z informacją, iż prawidłowe ceny Predatora APC to : 500 ml - 29 zł 1000 ml - 45 zł 5000 ml - 179 zł Jeszcze raz serdecznie przepraszamy za powstałe zamieszanie A co do porównań z konkurencją to myślę że testy (za które jeszcze raz bardzo wszystkim dziękujemy ) wyjasniają wszystko
siwyjac Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2011 no teraz to ceny bardziej "normalne"
daniels Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2011 Macie na stanie 500ml ? zamawiał bym Rafał to co zwykle na sklep to bym dla siebie zanabył bo i skóry w domy wymagają czyszczenia a środek w cordobie woła WYCZYŚĆ MNIE
spons Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2011 Tak, tylko bez etykiety - te powinny byc na srode, czwartek. Laduj na maila do mnie albo na PW
cz@rek Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2011 A kiedy można się spodziewać predatora jak i Rim Cleaner+ w ładnych firmowych opakowaniach
spons Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2011 Tak jak pisalem, kolo srody-czwartku
sinrock Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2011 No to teraz może się skuszę na 1l jak będzie jakaś luźna kasa, te ceny są jeszcze do przełknięcia patrząc na produkt
spons Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2011 te ceny są jeszcze do przełknięcia To jest na prawde niska cena - patrzac na produkt BTW, produkt juz dostepny w sklepie
antonio3 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2011 Przepraszam za pozna opinie o predatorze ale praca w weekendy i uczelnia doprowadziły, że auto nie było myte przez dwa miesiące także czasu brakowało. Ale chociaż z testem rim cleanera byłem pierwszy także myślę, że wybaczycie Dzisiaj znalazłem chwilę dla predatora. Postanowiłem przeczyścić oponki pod dressing, który jutro będę nakładał. Opony równiż nie myte przez dwa miesiące także czyste nie były. predatora rozcieńczyłem w stosunku 1:1 i na oponę wystarczyły 4-5 psiknięć z atomizera. Apc nie pieniło się specjalnie ale to mi nie przeszkadzało bo opony predator doczyścił wzorowo . Jeśli chcecie się pozbyć jakiś resztek dressingów to predator w 100% pomoże. Dla testu spsikałem klamkę drzwi na której leżał autoglym bumper care i po akcji z predatorem już nic po nim nie pozostało. Jutro również nowa warstwa dressingu na plastiki leci więc predator mi pomógł. Co do zapachu to jest ok nie czułem go przy pracy a i cena widzę jest zadowalająca. Pytanie tylko jak bardzo można go rozcieńczyć? Oponę potraktowałem 1:1 i praktycznie bez żadnego szczotkowania dał radę. Jak znajdę czas to dam jakieś foty z prac pod maską. Tam na pewno sprawdzi się idealnie. Dzięki za próbkę 4nano i mimo wszystko polecam się na przyszłość
Rekomendowane odpowiedzi