krzysztof Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 dobra to wiemy już jaki silnik , a kupić przed liftem czy po chodzi oczywiście o awaryjność bo wiadomo że wygląd lepszy
Pavlik Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 Szisz dobrze napisał, kieruj się stanem technicznym
AK4777777 Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 dobra to wiemy już jaki silnik , a kupić przed liftem czy po chodzi oczywiście o awaryjność bo wiadomo że wygląd lepszy można brać wszystkie byle nie pierwsze roczniki (wiadomo wady wieku dziecięcego ostatnio na forum wychodzą w nowej 508) Najprościej jak chcesz 406 to http://www.406-klub.pl/ tam wszystkiego się dowiesz na co zwrócić uwagę itd Nie miałem 406 to nie chcę się wypowiadać na co uwagę zwrócić.
krzysztof Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 ok to wybór padnie chyba nad Peugeot 406 lub mazda 626 co byście wybrali z tych dwóch mówimy tylko o dieslu
Angelo Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 nie kupuje sie aut na F hahahahah ani na VW ...... ja miałem Fiata punto zero problemów miałem Francuza Peugeota 206 zero problemów mam Forda mondo MK III i nie robie przy nim nic prócz eksploatacyjnych mam dwoch kolegów jeden ma passata drugi Golfa IV abaj dwa razy robili to wspaniale zawieszenie VW, no ale to polska mentalnośc ze VW to super marka ale tylko w Polsce. w niemczech to zwykła marka.
m911 Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 dlaczego uparles sie na diesla ? a nie lpg ? edit mistrzu wyzej... ja nie polecam vw bo w tych cenach nei dostanie nic ciekawego (rodzinnego) niestety VW sie ceni...
krzysztof Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 uparłem się na diesla bo taniej się jeżdzi niż na lpg
gruby_RS Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 nie kupuje sie aut na F FolksFageny skreślamy z listy od razu... za taką kasę kieruj się stanem technicznym auta, nie marką i modelem dalej aktualne w 100%-centach....
Dark Knight Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 uparłem się na diesla bo taniej się jeżdzi niż na lpg zastanów się 2 razy , taniej to na pewno się jeździ do pierwszej poważnej awarii silnika bądź jego osprzętu
krzysztof Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 a po za tym denerwuje mnie butla gazowa w bagażniku albo koło zapasowe i z tego bagażnika robi się bagażnik jak w polo czy innym małym samochodzie
SzaKal Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 Dobrze że lpg nie niszczy silnika
Checio Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 uparłem się na diesla bo taniej się jeżdzi niż na lpg Przy obecnych cenach ON w relacji do LPG dyskutował bym czym się taniej jeździ
AK4777777 Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 uparłem się na diesla bo taniej się jeżdzi niż na lpg Przy obecnych cenach ON w relacji do LPG dyskutował bym czym się taniej jeździ przypominam że od przyszłego roku ma wejść jakaś inna akcyza na LPG więc będzie jeszcze droższe
krzysztof Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 no nie wiem czy tanio diesel 6L/100km 6x5,35=32zł LPG 12l /100km 12x2,85=34zł LPG będzie mniej paliło tylko na sekwencji a za te pieniądze nie kupie samochodu z dobrą sekwencją bo kosztuje połowe samochodu a do diesla można wlać bio i wychodzi jeszcze taniej nie wspominając już tak nie oficjalnie o oleju opałowym
SzaKal Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 krzysztof, Chciałbym zaznaczyć że HDI są bardzo czułe na jakoś paliwa ... już tak nie oficjalnie o oleju opałowym
gruby_RS Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 wychodzi jeszcze taniej nie wspominając już tak nie oficjalnie o oleju opałowym myślaełś nad MZK?
m911 Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 ale glupoty, dla mnie temat powinien isc w kosz
SzaKal Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 myślaełś nad MZK? Paweł te Twoje teksty
krzysztof Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 ja nie powiedziałem że będę lał olej opałowy tylko zaznaczyłem że można wlać i się jeżdzi jeszcze taniej a LPG nic innego nie wlejesz no chyba że droższą benzynę he
m911 Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 tak do tych silnikow napedowy, stuknij sie w leb, kup sobie starego kadetta i na roslinnym dobrze bedzie jezdzil
sq8shq Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 kup sobie starego kadetta i na roslinnym dobrze bedzie jezdzil Dramatyzujesz, moja 80tka smigala zarowno na opale jak i na roslinnym z tesco bardzo ladnie i silnikowi to wcale nie szkodzilo (tyle ze roslinny syfil filtr bardzo szybko ale na opale smigal jak na ropie i nie bylo czuc specjalnie roznicy) A co by nie byll off (chociaz teoretycznie mialo nie byc grupy vw) to ja proponuje audi 80 1,9tdi z silniczkiem 1z i jeszcze w kombiaku - jak nie byl mocno stukniety to blacha bedzie zdrowiutka, silniki 1z sa praktycznie niesmiertelne, jest naprawde oszczedny a przy tym nie jest wcale mulowaty (w miescie idzie sie w 6tce ropy zmiescic) a i w kwocie 7kpln zmiescisz sie spokojnie i jeszcze na oplaty zostanie
pdejko Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 Panowie - za zadbanego 406 w dieslu, to trzeba dać około 10-12 tyś. Te do 7 tyś zł, to raczej jedne z najniżej wycenianych egzemplarzy, w większości "okazje" - a wiadomo jak to z tymi okazjami. Tyle- kosztują one w Holandii. Zwróćcie uwagę na przebiegi. Najtańsze HDI z przebiegiem poniżej 200 000 km kosztuje 2 999 euro (13 000 zł). Skoro tam są droższe, z wyższymi przebiegami, to jakim cudem w Polsce są z mniejszymi i tańsze?! Oczywiście może się trafić polska salonówka, od prywaciarza po okazyjnej cenie. Ale trafić na coś takiego, to jak 6-ka w totka. Dużo szybciej niż wyczajone przez przeciętną osobę, takie coś zostanie odkupione od handlarzy, których przeciez częścią pracy jest wyszukiwanie okazji.
gruby_RS Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 to jakim cudem w Polsce są z mniejszymi i tańsze?! bo PL to kraina słynąca z cudów
Rekomendowane odpowiedzi