Jump to content

Eurow Shag Weave

snap

Recommended Posts

wszystko super - miekkie i delikatne ale strasznie sie z nich sypie :/

nabylem ostatnio kilka sztuk z zalozeniem ze beda mi sluzyly do pracy z QD a tu lipa

po przetarciu drzwi widac pelno pozostawionych wlokien

jakis pomysl jak temu zaradzic ? wyprac ? wyplukac ? wyrzucic :) ?

Profi Polish Speed Gray

to mój ulubiony recznik do wosku, mam kilka eurow-ow i wszystkie pyla...nie ma fibry uniwersalnej o ile do docierania pasty polerskiej i qd nasze fibry sa idealne o tyle do wosku juz uwazam ze lepiej spisuje sie profi polish a zwlaszcza jego wersja z przeszyciem, eurow shaga uzywam do docierania wody, czasami do docierania trippla i tyle, fibra za ta cene super ale bez szalu. probowalem nia kiedys doczyscic szyby z braku czegos innego pod reka i byla masakra...od tego czasu zdecydowanie wole fibry dedykowane, zachecam do wypowiadania sie w tym temacie:

http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=6967

Jezeli administracja nie miala by nic przeciwko to moglbym usunac logo i mozna by temat gdzies podwiesic, mozna by bylo zbierac opinie o fibrach :good:

nie straszcie mnie nawet :/ wlasnie po to kupilem eurow-a do qd i wycierania wosku nawet w nast zamowieniu mam kilka eurow-ow:/ musze dzis umyc auto i wypróbowac wiec

a musze miec cos mega delikatnego bo czarny w golfie 5 to jest masakra