snap Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 wszystko super - miekkie i delikatne ale strasznie sie z nich sypie nabylem ostatnio kilka sztuk z zalozeniem ze beda mi sluzyly do pracy z QD a tu lipa po przetarciu drzwi widac pelno pozostawionych wlokien jakis pomysl jak temu zaradzic ? wyprac ? wyplukac ? wyrzucic ?
snap Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 jedna wypralem i bez szalu wrzucilem na plukanie jeszcze raz 4 sztuki
Tworek Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 snap, mi one całe czas "pylą" przy QD, dlatego stosuję je tylko do polerowanie wosku, spisują się świetnie w tej roli, i nie "sypią" się.
snap Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 fakt, wczoraj polerowalem nimi wosk i bylo ok ale przy qd dramat
whateverek Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 U mnie też jak trafi się coś płynnego (woda po niedokładnym wytarciu, qd...) to też się "przylepia" do lakieru i zostawia włókna. Służy mi zatem do utrzymania wnętrza w nienagannym stanie
Okti Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 Mam to samo, nawet po kilku praniach w ręku. Używałem kilku QD i efekt zawsze ten sam
snap Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 mhh wiec co do czarnego, miekkiego lakieru ? cos w stylu Uni od BMW ? shag weave'y zostawie do polerowania ale potrzebuje czegos do qd moze ELITE DELUXE SUPER PREMIUM od CG ?
Moderator psemo Opublikowano 6 Listopada 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 snap, Profi Polish Speed Gray lub Profi Polish Orange
snap Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 nie za duzy do qd ? [ Dodano: 6 Listopad 2011, 17:21 ] sporzalem tylko na oragne gray jest mniejszy wiec mysle ze zainwestuje w ten
Moderator psemo Opublikowano 6 Listopada 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 Możesz jeszcze zastanowić się nad CG Max Soft Touch. Używam jej od wakacji i najbardziej podpasowała mi do QD. A w dotyku jak małe puchate zwierzątko
daniels Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 Profi Polish Speed Gray to mój ulubiony recznik do wosku, mam kilka eurow-ow i wszystkie pyla...nie ma fibry uniwersalnej o ile do docierania pasty polerskiej i qd nasze fibry sa idealne o tyle do wosku juz uwazam ze lepiej spisuje sie profi polish a zwlaszcza jego wersja z przeszyciem, eurow shaga uzywam do docierania wody, czasami do docierania trippla i tyle, fibra za ta cene super ale bez szalu. probowalem nia kiedys doczyscic szyby z braku czegos innego pod reka i byla masakra...od tego czasu zdecydowanie wole fibry dedykowane, zachecam do wypowiadania sie w tym temacie: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=6967 Jezeli administracja nie miala by nic przeciwko to moglbym usunac logo i mozna by temat gdzies podwiesic, mozna by bylo zbierac opinie o fibrach
art'ek Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 nie straszcie mnie nawet wlasnie po to kupilem eurow-a do qd i wycierania wosku nawet w nast zamowieniu mam kilka eurow-ow:/ musze dzis umyc auto i wypróbowac wiec a musze miec cos mega delikatnego bo czarny w golfie 5 to jest masakra
snap Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 daniels, do qd co polecasz? Profi Polish Speed Gray lub Profi Polish Orange rzeczywiscie takie super,czy moze cos lepszego ?
kupusso Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Do qd używałem ostatnio- Cobra Gold plusch, moge śmiało polecić
Lukas G Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 eurow chyba wszystkie sa takie "pylace" ja mam premium, kupilem za jakies smieszne pieniadze 60-cio pak i wszystkie pyla Jedno pranie i problem znika
Rekomendowane odpowiedzi