Arglist Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 Robota świetna, zdjęcia super. Gratuluję efektu
PN Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 Nooo..... "niestety" muszę drugi raz pogratulować - super sesyjka...
Gość Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 Super sesja... tylko pozazdrościć
turzol Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 Końcowy efekt zwalił mnie z nóg Nie przepadam za japończykami, ale Integra to wyjątek, jako nietuzinkowy i znakomity sportowy wóz . Z ciekawostek dodam, pod moimi oknami parkuje też Integra Type R w oryginale , a z tego co się orientuje takie najtrudniej spotkać
MOTOSPA Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 Bardzo dobry dobór kosmetyków i wykonanie! Zatrudnię kolegę
CMQ Opublikowano 26 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 Nie powiem, uwielbiam to auto, wynagradza mi trudy tygodnia gdy je prowadzę, zdecydowanie ma i charakter i charakterek Dzięki za tak pozytywne komentarze, nie usunąłem wszystkiego, niestety ale czuję że robię postępy.
Przemek Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 Przepiękne autko, fantastyczna technologia. Tu japonczycy pokazali to co im wychodzi najlepiej, ślifierki do ulicznego uzytku. Widzę, że nie tylko pielęgnujesz swoją modelke, ale czasem też jej używasz. Ja mam ten problem, ze niektórą laske bym postawił w salonie zamiast telewizora (gdzie bym potem top gear oglądał), a niektóra bym na stałe w łóżku zamontował... Oczywiście, bez urazy, to taka metafora. (Ducati Monster,jako eksponat salonowy mi sie podoba....) Ślifierki, czy szlifierki ???? Ide kupić słownik ortograficzny
metys Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 widzę, że już trochę postów poszło, ale dopiero teraz zdążyłem na spokojnie obejrzeć wszystkie fotki. Praca jak w laboratorium. Bardzo ładny efekt i foto-relacja
CMQ Opublikowano 27 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 Twoje rady bardzo mi pomogły, dziękuję.
MetalMagnes Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłaszam do konkursu ,,RELACJA 2010 w Dziale POKAŻ SWÓJ BLASK". Argumentacja: za przepiękny plastikowy wygląd i heroiczne nakładanie wosku
Rekomendowane odpowiedzi