tata_jerzyka Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 w sumie mogę przedstawić tylko auta nie mam zamiaru sprzedawać więc to chyba bezsens. Przedwczoraj odebrałem nowe tablice: W1 TRABI, robią robote ;] W weekend zamierzam doczyścić auto z zalegającego wszędzie fluidolu. Foty wrzucę niebawem.
piotrl Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 w sumie mogę przedstawić tylko auta nie mam zamiaru sprzedawać więc to chyba bezsens. Przedwczoraj odebrałem nowe tablice: W1 TRABI, robią robote ;] W weekend zamierzam doczyścić auto z zalegającego wszędzie fluidolu. Foty wrzucę niebawem. Ja to powiem tak klasyk motoryzacji czekamy na więcej fotek
RadMon Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 ja to jestem w ciezkim szoku!!
maj0nez Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 Podoba mi się będę śledził temat.
tata_jerzyka Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 Jeszcze raz dziękuję za ciepłe słowa dodające otuchy przy odszczurzaniu 20-to letniego brudu Dziś zacząłem walkę wręcz z tapicerką oraz kontynuowałem doczyszczanie wnętrza. Użyte środki: * APC POORBOY'S * CHEMICAL GUYS LIQUID EXTREME SHINE * AUTOGLYM INTERIOR SHAMPOO * Szczotka do dywanów "no name" * Odkurzacz piorący Zelmer Wodnik. * Mikrofibry Czas pracy 4-5h z przerwą 30min na miche Ogólnie z efektów jestem zadowolony, najbardziej chyba z szamponu Autoglyma który poradził sobie rewelacyjnie ze starym "wtopionym" brudem w wykładzinie. Deska rozdzielcza to 500% natural look czyli po kolejnym odsyfieniu APC, przetarłem tylko mikrofibrą. Nie nakładałem żadnych dressingów itp... Fotki do oceny:
Moderator rychu Opublikowano 13 Listopada 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 Ta płyta mi klimat epoki psuje, powinieneś jakieś kasety położyć Jak jeszcze te pedały odrdzewisz i pomalujesz będzie super Lubię jasne wnętrza, fajnie to wygląda, wykładziny w dobrym stanie - działaj dalej bo to fajny projekt
uki Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 i weź tego ambipura wywal, chyba ze chcesz aż ci się rozleje i podniszczy troszkę półeczkę- wtedy będzie wyglądał jak z epoki, a nie jak z salonu
tata_jerzyka Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 Kasety fajna klimatyczna sprawa ale jest problem już z ich zakupem a tym bardziej nagraniem ;] W następny weekend wywalam cały środek z auta i biorę się za porządne czyszczenie wszystkich zakamarków oraz podłogi. Fotele odjadą do prania ekstrakcyjnego. Pedały oczywiście będą odrdzewione i pomalowane ale to dopiero jak wyleci całe wnętrze z auta. Ogólnie jestem bardzo pozytywnie zaskoczony stanem auta. Trabi zachował się w fabrycznym stanie, wszystkie zaślepki, śrubki itp są na swoim miejscu. Wszystko jest tylko masakrycznie u****olone
piotrl Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2011 Kasety fajna klimatyczna sprawa ale jest problem już z ich zakupem a tym bardziej nagraniem ;] To może jakaś nakładka na CD żeby wyglądał jak kaseta
Rekomendowane odpowiedzi