jaroslavosk Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2012 Próbowaliście Replenish Diamondbrite? Podobno jest całkiem niezły
Dystrybutor EXCEDE Opublikowano 30 Listopada 2012 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2012 Od siebie polecam 303 Protectant lub ValetPRO Talos Protectant - rewelacyjnie zabezpieczają opony przed wpływem UV, ozonu.
cysta Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2013 Odgrzeję temat( chociaż nie do końca wiem czy odpowiedni), gdyż chciałbym się o coś spytać: macie może zdjęcia porównań z nabłyszczenia opon z efektem matowym i błyszczącym?
przemas22 Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2013 Tu coś widać, z tym , że z Nielsena uzyskasz połysk lub nie zalezy jak nałożysz
Ceres Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 Pytanie padło kilka razy ale odpowiedzi neni - czy w środku też należy przesmarować oponę gliceryną na czas leżakowania.
kicaj Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2013 W październiku doprowadziłem do ładu koła letnie mojej siostry. Dzień wcześniej zużyłem na swoje opony N Brillance i nie mając nic innego pod ręką położyłem na siostry opony Turtle Ice Wax. Jak wyciągałem koła ze strychu w kwietniu to wyglądał jak nałożony dzień wcześniej. Zobaczymy jak z trwałością przy normalnym użytkowaniu,
kamil_rosen Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2013 Pytanko do tych co już kupowali, gdzie można kupić gliceryne roślinną ? Bo ta wychodzi najtaniej? Na allegro się nie opłaca, bo drożej wychodzi wysyłka niż sama gliceryna, a w aptece 20ml kosztuje 2zł, to też średnio opłacalne, a chce zrobić opony z busa. Kto kupował np 1l opakowania, niech podpowie w jakim sklepie szukać, nie będę po całym mieście jeździł
biznes365 Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2013 Dużych opakowań szukaj w sklepie z paszami dla zwierząt hodowlanych ponieważ krowom do paszy się dodaje gliceryne.Ja w takim sklepie kupiłem 5l za 30zł zawartość to 99.5%.
adr_ad Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2013 położyłem na siostry opony Turtle Ice Wax. Jak wyciągałem koła ze strychu w kwietniu to wyglądał jak nałożony dzień wcześniej Ogólnie Turtle nie jest zły. Kiedyś ktoś robił test i wyszło na + względem Coli476s. Także nie jestem zdziwiony.
escimo Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2013 adr_ad, tu mowa o dressingu do opon a nie o wosku
Rekomendowane odpowiedzi