neclocus Posted October 20, 2011 Report Posted October 20, 2011 staralem sie znalezc temat o 'koncowkach' i gdzies mi nawet mignelo na forum cos w tej kwestii ale nie moge znalezc ponownie, jesli bylo, prosze moda o usuniecie ad rem, czy ktos wie czy mozna w kraju dostac koncowke weza jak na fotce? nazwa 'The Fire Hose Nozzle' sugeruje ze sprzet ma przeznaczenie p. poz. ; ) ale wynika to pewnie z faktu ze patent wywodzi sie z pozarnictwa a glowice mozna ustawic na strumien zwarty lub rozproszyc i zrobic tzw. 'kurtyne' ewentualnie pochwalcie sie czego uzywacie? pomijam Karchery, Nilfiski etc pozdrawiam
pLaYmAn Posted October 20, 2011 Report Posted October 20, 2011 W Car Spa znajdziesz taką końcówkę www.sklep.car-spa.pl/pl/product/259/acc ... a-waz.html
Administrator AreK Posted October 21, 2011 Administrator Report Posted October 21, 2011 w marketach budowlanych , sklepach ogrododniczych etc
kuflik Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 w marketach budowlanych , sklepach ogrododniczych etc tak, po ile? Ciekaw jestm ile przepłaciłem:)
Administrator AreK Posted October 21, 2011 Administrator Report Posted October 21, 2011 Maciej gdzieś widziałem cena niecałe 100zł . Zwróciłem uwagę po tym jak mi to pokazałeś u siebie.
kuflik Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 Maciej gdzieś widziałem cena niecałe 100zł . Zwróciłem uwagę po tym jak mi to pokazałeś u siebie. To dobrze, kupiłem sporo taniej:)
Administrator AreK Posted October 21, 2011 Administrator Report Posted October 21, 2011 kuflik, w to nie wątpię
Recommended Posts