BartekB Posted October 17, 2011 Report Posted October 17, 2011 Witajcie Tym razem "pod młotek" poszło wnętrze forda. Ogólnie pracy nie było za wiele, w sumie 8h podzielone na dwa dni. Stan plastików oceniam na b.dobry. Na drzwiach kierowcy widać było tłuste plamy, chyba od "zimnego łokcia" . Troche plam z wody na siedzeniach. Podsufitka z lekkimi kropkami bliżej nieznanego pochodzenia umyta APC. Ogólne zakurzenie i zapiaszczenie wykładzin. Bagażnik - wnęka koła sucha, bez wilgoci, lekko przybrudzona piachem, umyta APC Valetpro 1:10. Plastiki umyte APC 1:20 Valetpro i zabezpieczone Zymol Vinyl Conditioner. Tapicerka została wyprana na sucho Fabric Cleanse'm od RaceGlaze oraz zabezpieczone 303 Fabric Guard. Gumy drzwi i klapy bagażnika, pedały oraz gumy na wykładzine umyte APC 1:10 i zabezpieczone Zymol Tyre. A poniżej krótka fotorelacja: przed: po przed po przed po przed po przed po 50/50 Zymol Vinyl Conditioner ogólnie
DaV Posted October 17, 2011 Report Posted October 17, 2011 Odrazu fajniej . Mam do ciebie pytanie, jak czysciłes wnęki w bagażniku?, Apc + pędzelek i wycieranie MF?, czy moze jakims QD?. Edit: Nie doczytałem napisałes przeciez, że APC, sorry .
gruby_RS Posted October 17, 2011 Report Posted October 17, 2011 Na przyszłość pamiętaj o zdjęciach "pędzel in action" . Wykładzina podłogowa wygląda znajomo , wiec pomyśl nad "skombinowaniem" odkurzacza piorącego, zobaczysz co tam się "dzieje" . Całokształt OK, plus za dobre zdjęcia
BartekB Posted October 17, 2011 Author Report Posted October 17, 2011 Na przyszłość pamiętaj o zdjęciach "pędzel in action" . Wykładzina podłogowa wygląda znajomo , wiec pomyśl nad "skombinowaniem" odkurzacza piorącego, zobaczysz co tam się "dzieje" . Całokształt OK, plus za dobre zdjęcia pędzelek to specjalnie sie nie przydał, jedynie do zakamarków. Większość poszła tradycyjnie; psik psik i gąbeczka z kuchni, taka ala zmywak odkurzacz mowisz hmmmmmm narazie marzenie, ale chetnie, moze na przyszly sezon od kogos odkupie [ Dodano: 17 Październik 2011, 18:11 ] Odrazu fajniej . Mam do ciebie pytanie, jak czysciłes wnęki w bagażniku?, Apc + pędzelek i wycieranie MF?, czy moze jakims QD?.Edit: Nie doczytałem napisałes przeciez, że APC, sorry . Poszło jak piszesz. Z tym że więkoszść gąbeczką. Pędzel do detali zostawiłem.
Stanley08 Posted October 17, 2011 Report Posted October 17, 2011 Wszystko ładnie - ale jak dla mnie to zwykłe sprzątanie.
Thomas207 Posted October 17, 2011 Report Posted October 17, 2011 Ladnie, aczkolwiek duzo roboty nie miales. Nie wiem z czym zeszlo Ci 8h
BartekB Posted October 17, 2011 Author Report Posted October 17, 2011 z odkurzaniem, mniej wiecej połowa tego czasu. Odkurzacz niestety nie należy do mocno ssacych Aaa dodam jeszcze, że w drugim dniu miałem drugą parę rąk. Żona w ciąży dużo lepiej operuje płatkami kosmetycznymi, stąd pewnie ten czas. Poza tym pośpiech chyba jest niewskazany w tej dziedzinie sportu co nie?
Recommended Posts