Moderator krd Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2012 UPDATE Dziś pierwszy forumowicz "Krd" zaaplikował na swoje autko RG BL Całe autko przygotowane dedykowanym cleanerem Dla porównania połowa maski poszło HDC+Concours Te zdjęcia nic nie wnoszą. To zdjecie nie mialo nic wniesc. Wiadomo, ze bylo ciemno, fotka robiona kalkulatorem... Jak beda updaty z myjni to bedziecie mogli sobie porownac...
dzinkins Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2012 To zdjecie nie mialo nic wniesc. Wiadomo, ze bylo ciemno, fotka robiona kalkulatorem... Jak beda updaty z myjni to bedziecie mogli sobie porownac... DOKŁADNIE - siwy49
Moderator krd Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Update podeszczowy... Daszek: Maska: Nie musze przypominac, co po ktorej stronie lezy?
g.pajak Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Nie musze przypominac, co po ktorej stronie lezy? Kurcze, nie myślałem, że aż taka różnica będzie, przy woskach w porównywalnej cenie...
Moderator krd Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Maska kiedys malowana? W fabryce...
Geno Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Dzięki uprzejmości sami wiemy kogo , wczoraj powstało coś takiego. Najpierw Gloria poszła w ruch : Osuszony, podstawiony pod halogen : Polecieliśmy na Daltona, WWL zawsze smaruje na grubo : Tutaj już po położeniu obu stron : Wygrzewamy : No i kolejny ukłon dla Mariusza, G1nka Więcej dziś wieczorkiem, jadę na bezdotyk koło 18, więc stay tuned
gruby_RS Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 BL by aplikator? a "konkurent" by WWL/Dalton/hand style ? Tak to wygląda na foto...
Geno Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 No i już widzę, że lepiej nic nie mówić, co gdzie jest BL poleciał na Daltona [ Dodano: 5 Kwiecień 2012, 22:26 ] http://www.youtube.com/watch?v=aboQ_R7Gdu4&hd=1
dzinkins Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Jak widać oba woski o bardzo podobne charakterystyce
Geno Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Jutro możemy skoczyć komisyjnie, żeby podejrzeć na żywo. Zobaczycie jak oba woski wyschły, dla mnie rozwiązanie co najmniej intrygujące
Geno Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Lewa strona zaschła z brudem, prawa wygląda jak po aplikacji
gruby_RS Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 To dowiemy się co poszło vs BL? IMO oba dokładnie tak samo... Mnie przy tym nie było, jakby kto pytał
kamilgt Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 geno, Lewa od ktorej strony patrzac xd? Nie widze na ipadzie.. Wujku przeciez Ty wiesz
Geno Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Od przodu maski Paweł, jutro pojawiam się w WWL i osobiście mogę Ci przekazać tajną nazwę drugiego wosku
tfelek Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Testów ciąg dalszy Dzięki uprzejmości Marisza-Dzinkinsa Przeprowadzony został Test RG BL . samochód został umyty i wytarty do sucha Nakładamy dedykowany cleaner Maska 50/50 , no właśnie co za konkurencja Została przygotowana dla RG BL hm... coś na ....Z... No dobra .. Sami zobaczcie To zymol Glasur teraz wosk sobie się wygrzewa, temperatura w środku w garażu kolo 23 stopni tak pokazywał termometr w samochodzie i w Garażu. a oto efekty no słońca nie było ale atmosfera super.. Komisja była i sprawdzała czy dobrze wszystko robię i zdjecie na trasie a tu coś sie odbiło Już za jakiś czas Relacja z wizyty na bezdotyku oczywiście film będzie Wielkie dzięki Mariusz .. EDIT: Zdjecia w wiekszej rozdzielczości Zdjecia
Geno Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Bylim, widzielim, smarowalim. Wyniki na bezdotyku u krd i u mnie skłaniają do jednoznacznych wniosków
SJake Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2012 do jednoznacznych wniosków ...że.... Black Label działać, czy nie działać?
Geno Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Działać, ale nie za taka waluta Zobaczymy jeszcze jak wypadnie w porównaniu z moim tajniaką
carrera Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Myślę że karty już zostały rozdane. Na jakiej podstawie to stwierdzasz ? Na podstawie oprysku swiezo po nalozeniu ? Patrzac tak na sprawe, to w tej konkurencji wiekszosc woskow polegnie przeciwko zymolowi,zaczynajac nawet od podstawowego carbona. Ja sie w pograzanie BLa nie mieszam, swoje wnioski wyciagnalem, ale zachowajcie chociaz minimum obiektywizmu.
kamilgt Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2012 to w tej konkurencji wiekszosc woskow polegnie przeciwko zymolowi. włacha, ja to czekam na wynik trwałości
Geno Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Może choć trochę zatrzeć złe wrażenie po sobie w moich oczach wytrwałością, niczym innym nie zachwyca, jak na tę półkę cenową.
dzinkins Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2012 ale zachowajcie chociaz minimum obiektywizmu. Kolega już broni BL jak jeszcze nikt testu nie zakończył, wszyscy przedstawiają swoje spostrzeżenia itp. - coś jest w tym złego Chyba że boli że ktoś ma inne zdanie niż "wielka świta" Ja swoje testy skończyłem i się więcej nie wypowiadam ( bo już bykiem wszyscy patrzą ) teraz niech reszta coś pokaże I zobaczymy jakie produkty będziecie kupować takie jak CG Lava który jest "wielkim gównem" a nikt się nie odważył tego napisać a 300zł drogą nie chodzi
Geno Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Dokładnie Mariusz. Tak jak mówiłem na bezdotyku. Można się wypowiadać i "wypowiadać". Byłem, widziałem, smarowałem. Jasno to określam - BL nie jest wart swojej ceny
Rekomendowane odpowiedzi