darek87dz Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2012 witam ponownie. wrzucam parę zdjęć, nie wiedziałem czy robić z lampą czy bez więc dałem kilka "z" i kilka "bez"...
Administrator AreK Opublikowano 18 Marca 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2012 Pronto nie jest złe aczkolwiek ja wolę zwykły dressing wew. Jeśli używasz takiej chemii nie będzie możliwości ponownego lakierowania elementów bez uprzedniego szlifowania około -0,5 mm. Korpusy są drewniane co do frontów nie mam pewnej odpowiedzi. Musiałbym pomacać ale na 80 % również drewno.
Marian_K Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 adamtower, http://sklep4nano.pl/product.php?id_product=34 i problem z glowy No i muszę Ci przyznać rację Używałem Waszej pianki, potem pomyślałem: w d... z pianką, inna chemia sporo tańsza. Po kilku miesiącach stosowania innej chemii natknąłem się w szafce na pojemnik 4nano i ... przeleciałem pianką meble. Wnioski: pianka jest the best! Żeby być obiektywnym: - zapach pianki jest "cytrusowy" - ładny i uniwersalny, ale do mebli są preparaty pachnące drewnem, co mi bardziej pasuje (choć to kwestia gustu) - inne preparaty są tańsze - wykończenie powierzchni po piance jest BEZKONKURENCYJNE!!! Tylko ta cena Wiem, wiem - wydajność spora, starcza na długo itp, ale... psychologiczna "zapora" żeby wydać 30PLN (+koszt przesyłki) na środek do czyszczenia, podczas gdy inne można kupić poniżej 10PLN jest trudna do pokonania.
spons Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 Pomysl w ta strone, kupujac produkt dedykowany masz go tylko do mebli, kupujac pianke mozesz nia wyczyscic meble, lazienke, okna i nawet auto - wszystko w jednym pojemniku za jedyne 29,90
adamtower Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2012 Dla potomnych. W październiku nałożyłem na meble w okleinie na wysoki połysk DG#111, po pół roku stwierdzam, że pomysł był bardzo udany. Mebla słabo łapią kurz, wystarczy delikatnie przejechać pomarańczowym Jankiem i kurz znika, a od czasu do czasu większe zabrudzenia lub odciski palców usuwam QD od DG. Żarnych smug, pojawiły się bardzo delikatne ryski, ale to raczej robota dziecka i jego pasji samochodowej - czyli wszędzie autka
Rekomendowane odpowiedzi