czapa Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2011 Witam, proszę o radę jak usunąć ewentualnie zamaskować tą największą rysę. To jest radio w Fordzie Focus. Dzięki za pomoc
cptolgierd Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2011 Jak zamaskować? Okleić ramkę folią
Moderator rychu Opublikowano 9 Października 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 9 Października 2011 Mozna to zamalowac srodkiem AB Black Dye.
czapa Opublikowano 10 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2011 Mozna to zamalowac srodkiem AB Black Dye. Gdzie kupić ten specyfik?
fireman Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2011 czapa, http://autofanatic.eu/index.php?main_pa ... e&x=18&y=6
czapa Opublikowano 10 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2011 czapa, http://autofanatic.eu/index.php?main_pa ... e&x=18&y=6 Najmniejsze 0,5 l a mi potrzeba na jedno maźnięcie pędzlem. Są jakieś mniejsze opakowania? Ewentualnie ktoś życzliwy podesłałby mi za opłatą oczywiście mniejszą ilość?
sinrock Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2011 Z tym niestety może ci być ciężko, osobiście proponowałbym sprzedać to dziadowskie radio, dołożyć z 50zł i kupić coś dobrego 1 din oraz kupić maskownice z półka pod radiem. Nie używałem black dye ale coś mi się wydaje, że przy tylu nierównościach itp. na radiu się nie sprawdzi...
damian Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2011 A czemu sądzisz, że to dziadowskie radio?
sinrock Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2011 Bo miałem je w mondeo przez 1 dzień po czym zmieniłem na Pioneera deh-2020. Różnice było słychać pomimo tego, że to radio należy do najniższej półki cenowej O ile w drzwiach siedzi to samo co u mnie to będzie słychać różnice już po samej zmianie radia. Ja u siebie teraz mam zupełnie inny sprzęt więc nie pamiętam już na ile znacząca była ta zamiana ale jeżeli taki laik w car audio jak ja usłyszał różnicę to nie wiem czy jest sens wydawać 50zł na farbę zamiast sprzedaży tego i dołożenia tych 50zł do nowego, (bądź lepiej) używanego i lepszego radia
Rekomendowane odpowiedzi