ayrsen Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 CMQ - jak zwykle - robota bez skazy. Koniec warstwowania? Odnośnie Reload - wymiata na CQ. Kto miał/ma - ten wie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 23 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Dałem sobie na razie siana, ale pewnie jeszcze coś nałożę. Może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uri90 Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Rewelacyjnie się ten kolorek prezentuje co do wydziału komunikacji to ja poprosiłem miłą panią i mi dała tablice z rokiem moich urodzin- bo zbytniego wyboru nie bylo, ale jak znajomy rejestrował i zapytał czy może wybrać jakąś łatwą to usłyszał "prosze brać to co jest albo nie rejestrowac!" niezbyt miłym tonem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 23 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Albo bajera, albo znajomości, a najlepiej jedno i drugie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma_ko Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 CMQ nie wiesz jak długo można przechowywać po otwarciu CQUARTZ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 24 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Nie mam pojęcia, ja zuzywam od razu. Natomiast słyszałem że kroś przechowywał parę mieś i nic się nie stało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi