CMQ Opublikowano 9 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Na pewno przyspieszenie CR-Z odstaje trochę od designu, a jak z prowadzeniem, przyczepnością, hamowaniem, w stosunku do poprzednich zabawek? Czytałeś artykuł, który wkleiłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 10 Października 2011 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Przypadkiem natrafiłem na takie info:UOKiK Sprawdź czy Twoja też nie ma zamiaru gdzieś sama pojechać Chyba, że rok modelowy też masz 2010 to wtedy nie ucieknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 10 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Naprawdę myślałeś, że o tym nie wiem i gdyby nie Ty to bym nadal nie wiedziaL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 10 Października 2011 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Akurat przypadkiem natrafiłem na takie info w AŚ, który jeszcze nie wszedł do sprzedaży Naprawdę myślałeś, że o tym nie wiem W takim razie zwracam honor, ja tam nie sprawdzam codziennie strony UOKiK co piszą o moim aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Sprawdź czy Twoja też nie ma zamiaru gdzieś sama pojechać CMQ - to niech ta naklejka już zostanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 10 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Akurat przypadkiem natrafiłem na takie info w AŚ, który jeszcze nie wszedł do sprzedaży Naprawdę myślałeś, że o tym nie wiem W takim razie zwracam honor, ja tam nie sprawdzam codziennie strony UOKiK co piszą o moim aucie Codzienne sprawdzanie strony UOKIK to nie jest jedyny sposób by się dowiedzieć. Wygooglaj sobie tą kampanię i zwróć uwagę na to, na jakich witrynach się to pojawia i z jaką datą, bo teraz to tak jesteś zabawny że aż ojej Zupełnie jakbyś dla AŚ, który tak bardzo poważam, pracował [ Dodano: 10 Październik 2011, 15:59 ] Sprawdź czy Twoja też nie ma zamiaru gdzieś sama pojechać CMQ - to niech ta naklejka już zostanie... No, została...ale auto gdzieś poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 10 Października 2011 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Na UOKiK jest data 27.09.2011 więc całkiem świeża Czy na jakimś forum Hondy, bądź sam dealer podawał informacje wcześniej nie wnikam, bo ich nie śledzę. A AŚ też dużo stracił w moich oczach po poznaniu forum ale to tylko sucha informacja, nic więcej, jak widać podana za UOKiK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 10 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Piszesz żeby popisać, ja tak nie potrafię więc oddaję pola Ja o akcji wiedziałem już na początku Września i to ani przez forum, ani od dealera. I każdy kto ma internet mógł w ten sposób się o tym dowiedzieć, przeglądająć np polskie portale informacyjne i motoryzacyjne. Urok internetu - typowe, niepotrzebne rozmowy z d...y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 10 Października 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Życzliwość wprost wylewa się strumieniami z tego tematu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 10 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Jeśli miałem w tym swój udział, to przepraszam, nie chciałem [ Dodano: 10 Październik 2011, 23:24 ] W uzupełnieniu, info z 7 Września: http://autokult.pl/2011/09/07/honda-ogl ... -warsztaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanley08 Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 CMQ - co ja mogę powiedzieć na temat relacji - trudno żeby początkujący oceniał doświadczonego usera , ale artykuły na temat Twojego CR-Z i ITR....hmmm pasja od dawna jestem fanem ITR'a, niestety tylko wirtualnie...pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 11 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Nie odpuszczaj! Ja itr jarałem się 9 lat a potem kupiłem dokładnie ten egzemplarz, którego losy śledziłem od lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanley08 Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 W głowie siedzi cały czas... no dobra koniec off topa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma_ko Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Położyłeś kolejne warstwy? Jeśli tak to jak przygotowywałeś powierzchnię Cquartza? Ipa? Eraser? M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 20 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Nie, nie mam teraz na to w ogóle czasu. Użyję IPA i już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 23 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Dopiero wczoraj między klientami znalazłem chwilę by zająć się Zetem. Mycie auta pokrytego kwarcem to czysta przyjemność, wycieranie to już po prostu bajka. Potem poszła warstwa Reloada, świetnie dogaduje się z c.quartz, wrażenie szklistości wzrasta, coś pięknego. Na świeżutko ogarnięte auto walnął klocka jakiś albatros i to jeszcze na maskę. Skumałem się po 15km na stacji benzynowej a miałem tylko mikrofibrę w bagażniku i jako lubrykant własną ślinę. Jako że patrzeć na to zaschnięte bubu nie mogłem to delikatnie "zwilżyłem" mikorfibre i mega delikatnie maznąłem klocka. Po dwóch maźnięciach nie było śladu, zszedł mega łatwo, potem pod halogenami absolutnie żadnego śladu po bombie. U mnie kwarc zdał test. Oto zdjęcia po Reloadzie, fajnie udało się uchwycić uwidoczniony przez kwarc efekt perły na lakierze i rodzaj zalaminowania jej kwarcem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Skoro mówimy o takich efektach, to na serio muszę się chyba z cquartzem przywitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 23 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Powiedzmy to otwarcie - odpycha klocki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Srakoodlepny rzekłbym ! Albo Twoja ślina ma w sobie dużą dawkę APC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 to na serio muszę się chyba z cquartzem przywitać No "piknie" "transformer" się prezentuje, w sobote widziałem auto na żywo po CQ - coś innego, to fakt. (tzn nie tego CRZ-a, tylko inne) Leży CQ w garażu, ale nie mogę sie "przemóc" - pierwsze strony tematu o CQ skutecznie mnie uprzedziły... CMQ fajnie mieć kumpli w wydz komunikacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 nawciągał się tego APC podczas mycia auto wygląda konkretnie. chyba też muszę się przekonać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 http://i153.photobucket.com/albums/s235 ... G_4995.jpg http://i153.photobucket.com/albums/s235 ... G_5005.jpg te dwie foty zamiotły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 23 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 gruby_RS, Co dokładnie uprzedziło Cię do CQ? Z Twoim obyciem w temacie i przy kondycji lakieru Twojego RSa pójdzie jak z płatka. A, wydz. komunikacji jest bardzo user-friendly jak się zna z tym i tamtym, to fakt Jak kupiłem zetkę chciałem GA 0350Z ale był sezon na Lki.... yukon, Fakt, nawąchałem się już tylu rzeczy, że niebawem zamiast pianownicy będę mógł używać [censored] kamilgt, dzięki, bo nawalczyłem się ze statywem okrutnie by oddać efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Tylko mogą być kłopoty z ciśnieniem nowej pianownicy, żebyś bruzd w lakierze nie porobił gruby_RS, daj znać kiedy się będziesz za to zabierać. Z chęcią bym podjechał, podpatrzył i znając życie za dwa dni zaopatrzył też w CQ swojego turboparcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puch Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Pięknie się prezentuje, zaczynam się przekonywać do CR-Z'a, szczególnie po Twoim artykule. A biały kolor, szczególnie tak utrzymany w połączeniu z bryłą CR-Z jest the best ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi