Marco Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Nie no teraz to już mnie przekonałaś. Składam pozew o rozwód ,pierdzielę Moja to tylko psioczy ze wiecznie dłubie coś przy autach. W duecie można by jakaś porządną działalność rozkręcić :-* Co tu więcej pisać,zna się dziewczyna na rzeczy. Wielki szacunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Marco, polecam książkę na temat rodzajów miłości, wczoraj w przedszkolu miałem taki 2 godzinny wykład - daje do myślenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 wczoraj w przedszkolu miałem taki 2 godzinny wykładChodzisz do przedszkola jeszcze?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Chodzisz do przedszkola jeszcze?? Justyna - praca i relacja - rewelacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Przyjemnie się ogląda Dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spons Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Składam pozew o rozwód ,pierdzielę Moja to tylko psioczy ze wiecznie dłubie coś przy autach. Spoko, mam tak samo, z drugiej strony to dobrze, bo jak ide do garazu to jej nie slysze i mam swiety spokoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaffel123 Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Składam pozew o rozwód ,pierdzielę Moja to tylko psioczy ze wiecznie dłubie coś przy autach. Spoko, mam tak samo, z drugiej strony to dobrze, bo jak ide do garazu to jej nie slysze i mam swiety spokoj Panowie spokojnie. Z jednej strony to źle, że bliscy nam dogadują, ale są też 100-u% argumenty, żeby nie mieć w rodzinie takich osób jak Justyna ( z całym szacunkiem dla Ciebie)bo jak sobie wyobrażacie weekendowe mycie auto. To w piątek była by najpierw wojna Więc nie ma co narzekać. A praca oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Jeżeli Justyno jesteś ,,wolna`` to tu jest wielu chętnych ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Panowie trzymajcie Swoje emocje na uwięzi i starajcie się oceniać prace Naszej koleżanki pod kątem ich wartości merytorycznych. Jestem przekonany że sprawi Jej to większą przyjemność i tego oczekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Kolejne forum i to samo, pojawia się kobieta i już się niemal każdy zachowuje jak typowe samczycho. Wiocha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herusek14 Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 minetoodobrze gada.. Musimy się z tym pogodzić że jest lepsza od nas i traktować na równi z innymi "wyjadaczami" Trzeba umieć czytać między wierszami myślicie że Justyna ten prezent z korektą to tak od tak dla kolegi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Detailer to detailer, płeć nie gra tu roli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 CMQ, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MM.MM Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 CMQ, Dobrze gada polać mu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spons Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Wyolbrzymiacie, wszytko zartem w granicach dobrego smaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor Michas Opublikowano 28 Września 2011 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Widać czyje żony czytają forum żarcik oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alan Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Kurcze takie kobiety jak ty to rzadkość. Nic dodać nic ująć. Idealnie. Nie boisz się odrobiny brudu za paznokciami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aronov Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Podziwiam Cię. Świetna robota i świetna dziewczyna - tak trzymaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Wyolbrzymiacie, wszytko zartem w granicach dobrego smaku Dla Ciebie - zainteresowana może tego poglądu nie podzielać. Żeby nie było - jestem królem zwyrolskich i seksistowskich żartów, jestem na ultra luzie i w ogóle, reszty upodobań humorystycznych nawet nie wymienię. Ale na wszystko jest miejsce. P.S. Moja Żona i to forum? Yhy....right Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 28 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Dziękuję wszystkim za miłe komentarze Spokojnie chłopaki to czy jestem wolna czy nie jest już napisane bodajże w temacie o Polonezie myślicie że Justyna ten prezent z korektą to tak od tak dla kolegi ? zdziwiłbyś się bo to jednak jest prezent od tak po prostu z dobrego serca. A znajomy jest żonaty. Przy okazji Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spons Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Dla Ciebie - zainteresowana może tego poglądu nie podzielać. Byc moze, choc wydaje mnie sie ze sama zaintereswana ma wystarczajaco duzo poczucia humoru No acz kolwiek, moge sie mylic - rzecz ludzka Ale na wszystko jest miejsce. Zgadza sie, na szczypte humoru, nawet tego troche czarnego, miejsce powinno byc wszedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coobah Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 konkretna metamorfoza! Super wyszedł Leoniak A pracowałaś kiedyś nad Xsarą Picasso?? A podstawić Ci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 28 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Super wyszedł Leoniak raczej Toledziak A pracowałaś kiedyś nad Xsarą Picasso?? A podstawić Ci? jeszcze nie pracowałam:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coobah Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 coobah napisał/a: Super wyszedł Leoniak raczej Toledziak fuck, mój błąd, zwracam pół honoru coobah napisał/a: A pracowałaś kiedyś nad Xsarą Picasso?? A podstawić Ci? jeszcze nie pracowałam:D to jak poczujesz wewnętrzną potrzebę poznęcania się nad lakierem nazwanym przez żabojadów "lucifer rouge" to daj znać, do Wawy nie mam daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi