fazy Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Do mnie również dotarło Pw, za co dziękuje. Miło słyszeć, że coś dzieje się na naszym terenie. Jeśli chodzi o obecność postaram się być, chociaż nie jestem w stanie tego obiecać, ze względów osobistych. Jeśli chodzi o miejsce spotkania, gdzie to dokładnie będzie ? Adres, zdjęcie mapka dojazdu, oznaczenie, czy po prostu walimy na podpromie. Ew. Jaki znak rozpoznawczy będzie nam towarzyszył ?
senz Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Jeśli chodzi o miejsce spotkania, gdzie to dokładnie będzie ? Adres, zdjęcie mapka dojazdu, oznaczenie, czy po prostu walimy na podpromie. Ew. Jaki znak rozpoznawczy będzie nam towarzyszył ? taa poczytaj wyżej W takim razie ja proponuję pierwszą datę, którą porzedyskutujemy - NIEDZIELA 09.10.2011, godz. 11, spotkanie w naszym Studiu Pielęgnacji Samochodów RASCALL. Dokładnie przy Matuszczaka, boczna Podkarpackiej.
psylo Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2011 Właśnie do mnie dotarło, że to nie ta niedziela tylko dopiero 9 października Ale też może być, więc do zobaczenia wtedy!
Danio Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2011 LISTA OSÓB: 1. quadrifoglio 2. rascall 3. spoon (mój wspólnik) 4. ferenc.romek 5. senz 6. psylo 7. Marcin986 8. Danio
inarusbox Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2011 Byłbym zainteresowany, ale godzina raczej dla mnie za wczesna... Ale zobaczymy
fazy Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2011 LISTA OSÓB: 1. quadrifoglio 2. rascall 3. spoon (mój wspólnik) 4. ferenc.romek 5. senz 6. psylo 7. Marcin986 8. Danio
rascall Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2011 Fazy wkleiłeś listę ale nie dodałeś swojej ksywki.. To w końcu będziesz czy nie?
fazy Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2011 Masakra, jakiś zakręcony byłem, oczywiście LISTA OSÓB: 1. quadrifoglio 2. rascall 3. spoon (mój wspólnik) 4. ferenc.romek 5. senz 6. psylo 7. Marcin986 8. Danio 9. Fazy
Danio Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2011 O niech tą politechnikę szlag trafi
psylo Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2011 Oj tam wyrwiesz się na chwilę, będziesz miał dosłownie rzut kamieniem od PRz
malkolm Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2011 no ładnie a kolegów z MazdaSpeed to nie zaprosili
rascall Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2011 Zapraszamy, zapraszamy. Wszystkich chętnych !! Sorki za nieogranięcie ale mamy kupe roboty.
psylo Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2011 Prawdopodobnie zjawi się też kilku Alfaholików spoza listy. Łukasz, jak jest teraz z dojazdem do was? Widziałem, że znaki proponują objazd do 9 nowym łącznikiem z przemysłową, bardzo rozkopali podkarpacką?
rascall Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2011 Na razie na luzie, zdjęli tylko chodniki. Możecie spokojnie jechać.
quadrifoglio Opublikowano 16 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2011 Może pomyśleć by o kolejnym spotkaniu np. w przyszły weekend?? Są chętni póki jeszcze wielkich śniegów i arktycznego mrozu nie ma
borowa Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 Panowie, nie planujecie jakiegoś spotkania w najbliższym czasie? Co tu taka cisza po poprzednim spocie w siedzibie Rascall'a?
quadrifoglio Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 Jak widać odzewu nie ma Spotkanie można zorganizować, pogadać jak zabezpieczać auto na zimę itp... O ile będą chętni oczywiście
Luppus Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 za zimno Może bliżej wiosny coś się zorganizuje
borowa Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 za zimno Nie przesadzajmy, nie ma mrozów, a nikt nie powiedział że musimy działać przy jakimś aucie... Może bliżej wiosny coś się zorganizuje Jak tam uważacie, ja na nic nie nalegam...
quadrifoglio Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 Zawsze możemy się spotkać na jakimś piwku (lub co tam kto woli ) i pogadać o pielęgnacji aut
mech15 Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 Witam wszystkich Na razie nie mam za dużo czasu, ale będę śledził temacik Pozdr
Shmatan Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 Tak tylko nieśmiale zaproponuje, że ciepło się robi, i chyba się sezon zaczyna na pucowanie. Chwalić się nie mam czym, ale z chęcią bym pooglądał prace innych użytkowników na żywo.
quadrifoglio Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 No jak by byli chętni to może np w niedziele po południu się spotkać na podpromiu albo na parkingu meble.pl. Co wy na to??
KeepeR Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 Jak już słońce zajdzie i mniej rys będzie widać
Rekomendowane odpowiedzi