Jump to content

Recommended Posts

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja bardzo chętnie pisałbym się na takie spotkanie ;) tylko niestety ja zbytniego doświadczenia w tej dziedzinie nie mam ale chętnie bym porozmawiał z innymi forumowiczami

Posted

Ja też byłbym chętny :) Kiedy? Może jakaś niedziela rano na podpromiu?

Posted

Ja oczywiście o każdej porze dnia i nocy. Aktualnie jestem w Krakowie na szkoleniu z zakresu auto detailingu i korekcji lakieru, więc będę mógł coś opowiedzieć, doradzić wszystkim zainteresowanym.

Piszcie termin, ja się dostosuję.

Łukasz

Posted
Ja oczywiście o każdej porze dnia i nocy. Aktualnie jestem w Krakowie na szkoleniu z zakresu auto detailingu i korekcji lakieru, więc będę mógł coś opowiedzieć, doradzić wszystkim zainteresowanym.

Piszcie termin, ja się dostosuję.

Łukasz

Troszkę się wcisnę z OT gdzie takie szkolenie można odbyć ??

Posted

Pełne szkolenie to dość duży koszt (kilkanaście tysięcy złotych) ale do właściwej pielęgnacji samochodów wystarczy podstawowa wiedza. Ja jestem na szkoleniu w Carnauba Auto Detailing ( http://www.carnauba.pl ) i jutro zapytam czy będą organizować jakieś pokazy dla zainteresowanych osób "z ulicy". Wiem, że już niedługo będą kręcić kilkuczęściowy film pokazujący podstawowe sposoby właściwej pielęgnacji samochodów.

Posted
W takim razie zapraszam do naszego Studia Pielęgnacji Samochodów ( http://www.rascall.pl , http://www.facebook.pl/RascallPL ) Z miłą chęcią podpowiem jak dbać o lakier, wnętrze, jak zabezpieczyć lakier przed zimą.

Przy okazji zmierzymy grubość lakieru na Waszych autkach :)

Dla mnie brzmi świetnie :) Swoją drogą potrzebuje porady dotyczącej regeneracji skórzanego boczka fotela w mojej lalce ;)

Posted

Super że jest taki odzew. Najlepiej ustalić termin taki żeby wielu osobą pasowało - myślałem pod koniec przyszłego tygodnia bo jak wysłałem pw to widziałem że sporo osób rzadko zagląda na forum a chciałem żeby było jak najwięcej osób.

Co do spotkania w studio to było by super tylko tu już rascall musi ustalić jak/co/kiedy bo od niego chyba najwięcej zależy ;)

Posted

Jeśli chodzi o mnie to najlepiej weekend (sobota lub niedziela) - wtedy jesteśmy zawsze troszkę wolniejsi :) Jak najbardziej może być niedziela, godzina np. 11.

W takim razie ja proponuję pierwszą datę, którą porzedyskutujemy - NIEDZIELA 09.10.2011, godz. 11, spotkanie w naszym Studiu Pielęgnacji Samochodów RASCALL.

Jeśli ktoś ma uwagi lub inne propozycje to piszcie. Proszę również o potwierdzenie obecności.

Posted

Jak dla mnie to super. Dalej macie siedzibę przy podkarpackiej?

Posted

a nie lepiej poczekać do zakończenia sezonu tuningowego,odbędzie sie prawdopodobnie w połowie października wtedy oprócz spotkania będzie także jakaś atrakcja w postaci aut :D

Posted

Generalnie na zlocie kończącym sezon będzie dużo aut, co za tym idzie dużo ludzi, dużo innych tematów. My chcemy skupić się stricte na pielęgnacji samochodów i temu ma być poświęcone nasze spotkanie. Nikt przecież nie wykluczył że możemy spotkać się również na zlocie w połowie października.

LISTA OSÓB:

1. quadrifoglio

2. rascall

3. spoon (mój wspólnik)

4. ferenc.romek

5. senz

6. psylo

Posted

Tak jak Łukasz napisał spotkanie będzie poświęcone pielęgnacji aut i na pewno nie będzie nasze pierwsze i ostatnie - wtedy ustalimy pewnie jakąś datę pasującą większości i będziemy się spotykać cyklicznie co jakiś czas a i o wizytach na innych imprezach typu tuning show też będzie można pomyśleć ;)