kuflik Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 cash, od 14 do chyba 20:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 25 Września 2011 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 cash, Rezerwacje już skończone na następną akcję. Wczoraj się rozeszły jak ciepłe bułki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Omg to dajcie linka, może lepiej na PW gdzie będzie można się zapisywać na kolejną akcję może ktoś zwolni miejsce bo często bywa, że komuś coś wypada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 cash, jest tyle chętnych, że miejsca będe i tak rozdawał według mojego widzimisie i kolejność zgłoszeń nie będzie miała znaczenia;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ornari Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Taka grupa takich ludzi nie mogło być inaczej efekt super to prawie jak grupen ... gratulować i tylko pozazdrościć : ) rewelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek_ Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Super projekt! robi wrażenie liczba polerek super się musiało pracować w tyle osób, niezły klimat z chęcią mógłbym wam podawać pasty żeby trochę podpatrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 25 Września 2011 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 hehe właśnie organizuję następne auto. Może nie tak egzotyczne ale bardzo efektowny lakier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globy Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Świetna robota, a SL w obłędnej specyfikacji! Miałem przyjemność oglądać go osobiście w lipcu, podczas tegorocznego Gran Turismo Polonia na Torze Poznań, nie wiedziałem jednak, że ma tak symboliczny przebieg... "Jęk" odpalanej V-dwunastki jest niezapomniany. Muszę i ja odpalić wreszcie swoją polerkę, leży od Gwiazdki '09 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uki Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Super robota Jakbyscie na nastepnym spotkaniu nie mieli pacjenta do smarowania to z checia podstawie pewnego czarnego upierdliwca z chęcią zobaczyłbym jak przypala się lakier- mesia nie pozwolili mi spalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 z chęcią zobaczyłbym jak przypala się lakier- mesia nie pozwolili mi spalić a starałeś się jak mogłeś To co, następnym razem też merc ale czerwony i z dziwnymi drzwiami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 25 Września 2011 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Maciej nie obiecuj. Pokaż sesyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 mmm... jaki ładny mercedes do teraz chce mi się śmiać z zabawy przy ostatnich zdjęciach dzięki chłopaki za spotkanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Pokaż sesyje O tej mówisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 25 Września 2011 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 No ba.... [ Dodano: 25 Wrzesień 2011, 20:37 ] zajonc, ...oj się nabiegaliśmy.co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 zajonc, ...oj się nabiegaliśmy.co? schudłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 schudłem jasne;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spooch Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Pozytywnie zakręcone spotkanie Szkoda, że nie mieszkacie bliżej... Dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uki Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 schudłem teraz będzie Ci trudniej zrywać folie z aut... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coobah Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 tylu chłopa i ani jednej kraty piwa?? Aż niemożliweeee... Fajna fura, fajny efekt, fajny klimat i fajna miejscówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 kraty piwa?? Tylko IPA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coobah Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 kraty piwa?? Tylko IPA tego to byłem pewien, ale myślałem, że chociaż browar na popitę był... Ale jak widać sami twardzi zawodnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 no ładnie czemu nikt koło wawy nic nie wymyśli ja bym coś zorganizował jakbym miał takie warunki pozdro i czekamy na kolejne relacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 dzinkins, skoro zarzuciłeś temat, może takie coś to tylko kwestia czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Mercedes prawie jak mój też biały, też podobne mam koła, nawet kierunki z przodu tez mam pomarańczowe, ino ja mam C klase ...Ale załatwiliście SL'a na cacy, pięknie wyszło Arekkaz fajny tiszercik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 ino ja mam C klase i 8 cylindrów mniej;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi