Skocz do zawartości

600SL Biały 1992- Relacja SPOT POZNAŃ 24.09.2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Administrator
Opublikowano

cash, Rezerwacje już skończone na następną akcję. Wczoraj się rozeszły jak ciepłe bułki.

Opublikowano

Omg :D to dajcie linka, może lepiej na PW :lol: gdzie będzie można się zapisywać na kolejną akcję ;) może ktoś zwolni miejsce bo często bywa, że komuś coś wypada ;)

Opublikowano

cash, jest tyle chętnych, że miejsca będe i tak rozdawał według mojego widzimisie i kolejność zgłoszeń nie będzie miała znaczenia;)

Opublikowano

Taka grupa takich ludzi nie mogło być inaczej efekt super to prawie jak grupen ... :lol::lol::lol:

gratulować i tylko pozazdrościć : ) :) rewelka :ad:

Opublikowano

Super projekt! robi wrażenie liczba polerek :mrgreen: super się musiało pracować w tyle osób, niezły klimat :) z chęcią mógłbym wam podawać pasty żeby trochę podpatrzeć :lol:

• Administrator
Opublikowano

hehe właśnie organizuję następne auto. Może nie tak egzotyczne ale bardzo efektowny lakier.

Opublikowano

Świetna robota, a SL w obłędnej specyfikacji! Miałem przyjemność oglądać go osobiście w lipcu, podczas tegorocznego Gran Turismo Polonia na Torze Poznań, nie wiedziałem jednak, że ma tak symboliczny przebieg... "Jęk" odpalanej V-dwunastki jest niezapomniany. Muszę i ja odpalić wreszcie swoją polerkę, leży od Gwiazdki '09 ;)

Opublikowano
Super robota ;)

Jakbyscie na nastepnym spotkaniu nie mieli pacjenta do smarowania to z checia podstawie pewnego czarnego upierdliwca :D:song:

z chęcią zobaczyłbym jak przypala się lakier- mesia nie pozwolili mi spalić :/

:)

Opublikowano
z chęcią zobaczyłbym jak przypala się lakier- mesia nie pozwolili mi spalić

a starałeś się jak mogłeś:)

To co, następnym razem też merc ale czerwony i z dziwnymi drzwiami?

• Administrator
Opublikowano

No ba....

[ Dodano: 25 Wrzesień 2011, 20:37 ]

zajonc, ...oj się nabiegaliśmy.co?

Opublikowano
kraty piwa??

Tylko IPA

tego to byłem pewien, ale myślałem, że chociaż browar na popitę był...

Ale jak widać sami twardzi zawodnicy ;)

Opublikowano

Mercedes prawie jak mój :) też biały, też podobne mam koła, nawet kierunki z przodu tez mam pomarańczowe, ino ja mam C klase :D

...Ale załatwiliście SL'a na cacy, pięknie wyszło :good:

Arekkaz fajny tiszercik ;)