Denzkit Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 Wiam. Mam sprawę, szukałem, może mało a może nie, ale nie znalazłem. Oczekuję pomocy czym wypolerować plastik lakierowany w kolor "piano black" ? i jak/czym go myć żeby nie powstawały rysy ?. Bo jak wiadomo utrzymać ten plastik jest ciężko, a zaczynają produkować już wszystko w tym... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaV Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 Jeżeli ryski są bardzo płytkie i nie jest ich za wiele to możesz je zamaskować jakims Glaze, a co do mycia to zbytnio filozofi nie ma, ja bym polecił jakis Quick Detailer i mikrofibra. Pewnie chodzi ci o Playstation 3 ?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paluch Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 Jeśli chodzi o mycie takich plastików to polecam IPA bądź chusteczki nasączone spirytusem (medyczne). Co do polerowania plast x dobrze daje rade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denzkit Posted September 19, 2011 Author Report Share Posted September 19, 2011 Akurat PS3 slim nie ma takiej obudowy, ale blisko. Chodzi o TV, Jak podaje producent ściereczka dołączona do TV i spryskiwać ja czystą wodą nastepnie przecierać w jednym kierunku. Robiłem tak, ale i jakieś rysy się pojawiły.. A Co sądzicie o UC ?, da radę ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tgorka Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 Witaj. Mam ten sam problem w 2 miesiecznym BMW. Żona wymyslila Piano Black - wyglada ładnie ale w użytkowaniu przekleństwo. Rysuje sie wszystkim - recznikiem papierowym, suchym pędzelkiem .. Dzisiaj mam zamiar z tym troszke powalczyć. Poczytałem troskze na forach wiec mam kilka pomysłów. Jeżeli ktoś bedzie chciał postaram sie porobić fotek i opublikować fotorelacje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbarti Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 Polecam temat http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 225#134506 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts