CarSPA-Zymöl Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 Witajcie, miło nam poinformować że w dniu dzisiejszym rozszerzyliśmy naszą działalność. Aby zaspokoic potrzeby wszystkich entuzjastow kosmetyki aut, stworzylismy sklep, w ktorym oprócz produktow Zymöl oferujemy starannie wyselekcjonowane produkty innych cenionych marek. Zapraszamy do CarSPA Detailing Shop na http://www.car-spa.pl Jednocześnie informujemy że zostaliśmy: - wyłącznym przedstawicielem ChemicalGuys - wyłącznym przedstawicielem Sonüs-usa - oficjalnym dystrybutorem DodoJuice, Collinite, 303, Wolfgang, Poorboys World, Meguiars. Oczywiście dla stałych użytkowników forum są przewidziane rabaty/promocje, ale o tym wkrótce.
przemas22 Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 Fajnie , że rośnie konkurencja w temacie. A co oznacza stały użytkownik forum Cieszy mnie szczególnie Sonüs-usa. Mam nadzieję, że sam sklep bedzie prowadzony tak profi jak sam detaling w waszym wykonaniu
zajonc Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 ooo... nisza rynkowa się wypełnia tego mi brakowało
CMQ Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 Nooo, zatargaliście CG, Sonus - czytacie w myślach. Gratuluję.
PN Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 Super, Super, Super! Jestem pod wrażeniem....
fonnes Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 No to mamy "detailingowy zawrót głowy" Jest w czym wybierać
Gość Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 Na środku strony pisze coś takiego : "Odbiory osobiste tylko w naszym studio w Warszawie"
marian Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 i gitara bardzo fajnie, wolę kupować na żywo takie rzeczy
Thomas Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 i gitara bardzo fajnie, wolę kupować na żywo takie rzeczy chyba każdy tak lubi jak się mieszka na miejscu tym bardziej co innego jak jest kawałek drogi to lepiej jest via web
wierzba Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 Oczywiście dla stałych użytkowników forum są przewidziane rabaty/promocje, ale o tym wkrótce. A co oznacza stały użytkownik forum dołączam się do pytania o rabaty i promocje
Gość Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2009 i gitara bardzo fajnie, wolę kupować na żywo takie rzeczy chyba każdy tak lubi jak się mieszka na miejscu tym bardziej co innego jak jest kawałek drogi to lepiej jest via web A no wlasnie. To jest piekne, ze w jednym sklepie mozna kupic "wszystko". Ale do Wa-wy 300 km wiec...., tak wiec warto aby sprzedaz wysylkowa tez byla dostepna. No i rabaciki, to jest to:)
CarSPA-Zymöl Opublikowano 19 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2009 tak wiec warto aby sprzedaz wysylkowa tez byla dostepna. Sprzedaż wysyłkowa jest jak najbardziej dostępna, do tego oferujemy płątności przelewem czy kartami kredytowymi. No i rabaciki, to jest to:) W tym tygodniu ogłosimy rabat dla forum.
Gość Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 Sprzedaż wysyłkowa jest jak najbardziej dostępna, do tego oferujemy płątności przelewem czy kartami kredytowymi. Taa..., musze jeszcze pocwiczyc czytanie ze zrozumieniem, jest czasem potrzebne Konto zalozone, koszyk sie powoli wypelnia. W tym tygodniu ogłosimy rabat dla forum. Czekam z niecierpliwoscia. Pozdrawiam
Maru 123 Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 a będzie możliwość wysyłki za pobraniem? bo jest to dla mnie najwygodniejsze a też już powoli wrzucam sobie różne rzeczy do virtualnego koszyka
CMQ Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 Fajnie że jest Wolfgang. Myślałem czy by nie zakupić sealanta jako pierwszą warstwę LSP i na to Concorso, powinno się sprawdzić.
Gość Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 Moja Madzia już się cieszy... Jak tylko znajdę chwilkę w okolicy stolicy...
CarSPA-Zymöl Opublikowano 29 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Witajcie, podaje rabaty dla forum: Zymol - min 5% Collinite - 10% ChemicalGuys - min 5% Sonus - min 5% Dodo - min 5% Poorboys - 5% 303 - min 5% Wolfgang - 5% Meguiars - min 10% Rabaty minimalne - uzależnione od konkretnych produktów i wielkości zamówienia, ustalane indywidualnie.
majkel Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 a jak skorzystać z rabatu??
CarSPA-Zymöl Opublikowano 29 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 W dodatkowej tresci zamowienia powołujcie się na kosmetykaaut.pl i wasz nick z forum.
Thomas Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 CarSPA-Zymöl, na gadżety też będą rabaty ?? i kiedy mniej więcej będą czapeczki CG ??
Gość Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 No i gicio Będzie nieźle Się koledzy zdziwią
Administrator Evo Opublikowano 13 Listopada 2009 Administrator Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Czy jest szansa na rozszerzenie oferty o nowe produkt od Chemical Guys ?
przemas22 Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Evo o czym ty piszesz przecierz jest chemical
Administrator Evo Opublikowano 13 Listopada 2009 Administrator Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Wiem że jest,ale niekompletny
CarSPA-Zymöl Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2009 Wiem że jest,ale niekompletny wszystkie nasze pozycje są starannie wybrane pod kątem przetestowanej jakości i zapotrzebowania. Jeżeli są jakieś pozycje które uważacie że warto wprowadzić na nasz rynek, chętnie wysłuchamy sugestii.
Rekomendowane odpowiedzi