Jump to content

AUTOSMART G 101 - APC

rustin

Recommended Posts

Kupiłem AUTOSMART G 101 - APC jak nazłość w sklepie tym co robiłem zakupy nie było chwalonego nielsena a teraz jest :)

rozrobiłem 1:4 i jak dla mnie to jakaś lipa albo coś źle robię. Spryskiwałem z atomizera pianującego , czekałem trochę żeby nie wysechł a potem pędzelkiem , na koniec MF wilgotną.

Najpierw dałem na zawiasy drzwi itd,prawie nic nie zmyło,pomyślałem że użyję na coś mniej brudnego , spryskałem plastyki pod maską takie jak pokrywe silnika,zbironiczek z płynem,ubudowę filtr i aku, nie były w smarach tylko zakurzone i miały takie zacieki białe. Po całej operacji jak było brudne oprócz kurzu tak dalej zostało i jeszcze więcej zacieków się zrobiło. Dopiero jak wziąłem MF z szamponem i pomyłem jak zwykle to było czyste.

G101 wymiata większość APC na rynku.

Zgadzam się w 100%.

Kupiłem G101 właśnie do najcięższych prac. Potrafi zdziałać cuda na felgach i oponach, robale rozpuszczają się w kilka sekund. Smary i tłuste plamy nie stanowią najmniejszego problemu. Jeszcze nie musiałem używać go w proporcjach 1:4 - tak silny jest :shock:

• Partner forum

rustin, Ze względu na to że było kupowane u nas i po różnych próbach jesteś pewny że jest to jakaś wadliwa partia to możesz odesłać, ja wyślę ci drugi a ten prześlemy do dystrybutora w ramach reklamacji bo w tym przypadku musi być jedynie wada w produkcji ponieważ nakrętka ma pierścień plombujący więc nie można ingerować bezpośrednio w produkt nawet jak ktoś by próbował.

CAR CRAZY, broń boże nie mówię że wy coś kombinujecie czy coś w tym stylu, z waszego sklepu jestem bardzo zadowolony. Może za dużo oczekiwałem od APC, szkoda głowy zawracać wam z przesyłkami itd i jeszcze koszta do tego są. Następnym razem kupię nielsena dla porównania. Mówicie że smar rozpuszcza? w wolnej chwili spróbuję coś ze smarem zrobić, tzn rozrobię 1:4 tak jak tu piszecie spryskam poczekam itd i umyje zrobie wtedy fotki, zresztą mogę zrobić foto po myciu zawiasów ile domyło.

• Partner forum

rustin, Nie ma problemu chodzi o to że zawsze może trafić się coś wadliwego, jak będzie kupował w przyszłości inny to przypomnij to ci odleję trochę ze swojego G-101 i porównasz, dzisija myłem nim opony na których leżało chyba z 3-4 warstwy endurance tire od megs-a więc lekko nie było ale domyło idealnie z tym że stężenie tak na oko ;) ok 1:4 więc nie mało.

• Moderator

No to widzę, że opcja nieuczciwego sprzedawcy odpada :)

Podejrzewałem, że może zakup na allegro a tam różne rzeczy się dzieją....

Filmik nakręć z mycia zawiasów to będzie wszystko widać :)