Geno Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 weglus, sprawdź w temacie kiedy ostatnio nakładany - wtedy właśnie nakładałem. Czarnego nie kupię, bo... może nie będę się wypowiadać Mam dom na końcu piaskowo/żwirowo/dziurawej drogi, gdzie mój kurzy się po jednym przejeździe i jakoś żyję. Wcześniej w temacie są zdjęcia podjazdu i sytuacji przed bramą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Po myciu jakieś tam krople : A tutaj obraz "co się wypłukało" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/drive clean Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 na taki widok aż miło patrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 pięknie to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Teraz tylko pada, trakcji nie ma, ale za to krople Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz18150 Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Praca swietna. Moja stoczka poki co jes typowym dupowozem, ale pora sie za nia zabrac. Czym doprowadzasz tylna szybe do takiego stanu, ja juz probowalem kilku sposobow ale zawsze po standardowym myciu problem wraca, koszmar. Do tego dochodzą czarne listwy po obu stronach. zawsze cos sie przy nich uchowa Ale i tak masz lepiej z tym kolorem, moja jest biala, widac doslownie wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Dopiero odczytałem Tylna szyba, fakt, brudzi się często i mocno, ale i z nią można sobie poradzić CGP na maszynie, potem Autolandem to zalej i będzie spokój, to samo na bocznych. Czarne listwy pociągnąłem C5 i nadal wyglądają jak po aplikacji, więc tutaj też spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciesielko Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 mega pracy włożone ale efekt jest zadawalajacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 23 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 No jako tako sie błyszczał jak odjeżdżał do nowego właściciela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi