Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

sivy, koleżka dopiero mnie uświadomił, że Ty to Ty, w sensie, ze u nas na forum Połatanego Składu się parę razy odezwałeś :D Wiedziałem, że ten avatar jakiś znajomy :lol:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie jest sprawa :)

Kupiłem błotnik troszkę zmatowiały .. chodzi mi o to żeby ktoś go ładnie spolerował bo nie wiem czy go malować czy będzie bajka i zgra się z pozostałymi elementami auta :) ktoś chętny ? dogadamy się :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No ja w sobotę wyszorowałem, a wczoraj w błocie ulgnąłem :mrgreen:

login, do Lubrańca mam rzut beretem, ale niestety już inne plany :/

Opublikowano

sebcio, aaaaa :lol: Czytałem to w samochodzie przed uczelnią i mi świeciło w matrycę i nie zauważyłem widocznie :kox: Jak tak to tak :kox:

login, skąd jesteś dokładniej jeśli można wiedzieć? :-]

Opublikowano
login, skąd jesteś dokładniej jeśli można wiedzieć? :-]

Ze wsi do której na szczęście dochodzi asfalt :D . Mieszkam ok. 2 km od tamy na Wiśle.

Opublikowano

login, myślałem, że we wsi z drugiej mańki, to byśmy mieli u siebie na Choceniu zagłębie detailerów :mrgreen:

Opublikowano
login, myślałem, że we wsi z drugiej mańki, to byśmy mieli u siebie na Choceniu zagłębie detailerów :mrgreen:

Do detailerów to daleko :D skromni valeterzy :)

Opublikowano
Ari, oj dobra. Ja i Seba to może i tak, ale Ty już hardkorowiec :mrgreen:

x2 :good:

:lol::lol::lol::lol: To, że udało mi się kupić parę galonowych baniek nic nie znaczy :) Bez debiutu w PSB jestem nikim ;)

Opublikowano

możesz śmiało przekopać "Twój arsenał" :) Może z połowę wrzuciłem ;)

Opublikowano

sivy - nie jechałeś przypadkiem za mną przez most dzisiaj jakoś o 13.30? Bo jakaś czarna Hania za mną mknęła z napisem na masce Show Car Studio :mrgreen:

Opublikowano
Do detailerów to daleko :D skromni valeterzy :)

Skromny valeter z drugiej strony Wisły otrzymał paczuszkę przed weekendem i tak sobie testowałem. Oto efekt mojej pracy.

PS. Rozmiawiałem z organizatorem wrak wyścigu. Można od 100 do 250 zł wypożyczyć auto w zalezności od "klasy" auta na czas zawodów. Z autem można robić co się chce - malować lub umieścić rekalme itd.. Korci mnie aby spróbować. Mimo wszystko zachęcam spotakć się 11 maja.

DSC_0122.JPG.5d8fef1e2f702623ccad3b336f321a1c.JPG

DSC_0149.JPG.afdc87c8ea5cd50698b8c821dad681bd.JPG

Opublikowano

login, fajna ta maszynka :D Nie mogę doczekać się ażw końcu letnie kapciochy założę. Mam nadzieję, że dzisiaj już będę miał nowe gumy naciągnięte na alu.

Jeśli nic mi nie wypadnie, to jak najbardziej mogę wpaść tego 11 maja ;)