Jump to content

Recommended Posts

Posted

Założyłem odrębny temat dla spotkania wyłącznie we Włocławku żeby nie robić OT Bydzi i Toruniowi do nich też można wbijać :)

• Replies 248
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nooo ja się pisze napewno. kiedy tylko chcecie pod warunkiem, że w tym tygodniu.

Od poniedziałku rozpoczynam dwa 5-6dniowe projekty, także przez kolejne 2 tyg mnie nie będzie...

Posted

kocel, to już firma działa ?? bo pewnie Panowie i Ja chcielibyśmy zobaczyć to królestwo ;d

Posted

Witam, Witam :)

Właśnie poszukiwałem czegoś o Włocku :-]

Wiecie może Panowie, gdzie można kupić jakieś kosmetyki dobrych firm we Włocławku? A może w Show Car będzie można takowe zakupić?? :-]

Posted

Słyszalem niedawno że takowa firma ma wystartować w strefie rozwoju gospodarczego, działa już?

Ja również z Włocławka i chętnie się spotkam.

Posted

Grabek777, sonax na płockiej ale coś lepszego to tylko net ;)

login, jest 1 firma na ul. Kujawskiej

Posted

może jakiś nowy termin na ten week?? :) pewnie nie każdy był w domu.

• 2 weeks later...
Posted

Kurdę a może ustalimy wcześniej żeby inni widzieli :) albo wymienimy się numerami :-] a co powiesz na Wtorek??

Posted

Ok może być wtorek.

Jeszcze kwestia dogrania godziny. Może 19-ta?

Numer podałem parę postów wyżej, także śmiało można dzwonić :) .

Posted

a jak reszta Panowie ?? :D

edit/

niestety odpadam mam jutro poprawkę i muszę kuć :wallbash: zapomniałem o niej :wallbash:

z resztą czekamy na info panów im więcej tym lepiej

Posted

To nawet dobrze sie sklada bo mialbym tylko z max godzinke. To moze piatek? Wtedy moze wiecej chetnych sie znajdzie...

• 2 months later...
Posted

Próbowałem już z 2 razy tam dojechać i nigdy nie mogę znaleźć. Jest jakiś dobry sposób, żeby łatwo wbić tam od toruńskiej jadąc na Toruń?

Posted

W pamięci miałem tylko Toruńska 148 i tak szukałem przejazdem jakbym wiedział, że to Inkubator to bym już dawno był, a tak przy okazji znalazłem chłopaków z SUN-Westa podczas nadwiślanej tułaczki ;) Z reszta ja mam CWL blachy to się łatwo gubię w dużym mieście :lol: No nic zawitam na dniach :)

Posted

Tu masz rację. Ja generalnie pracuję bez maszyny (jeszcze) znajomi chcą, żebym im umył tak auto to się dziwią jak tak długo można pucować - to jest chore. We Włocławku przemawia też argument $$$$ u mnie chłopaki napierają tempo, kokpit plakiem i mówia, że efekt ten sam :) Nie wytłumazysz np. że Nielsen Finesse jest ekonomiczniejszy mimo, że wydaje się droższy. Ma być tłusto i grubbboo!!

Posted

Szacun od mnie za rozkręcanie biznesu w takim Włocławku.

Swoją drogą nie chcę krakać, ale ludzie nie bardzo się orientują w autodetailingu i w takim WLC ciężko może być wyjść na swoje.

Z drugiej strony we WLOC jest bardzo dużo majętnych ludzi, którzy nie obnoszą się z tym, czy owym (WLOC w 2009 r. był w pierwszej 12-stce miast pow. 100tys mieszkańców jeżeli chodzi zasobność kont bankowych - dlatego we WLOC jest, aż tyle banków).

Także powodzenia ;)

Posted

Bo Włocławek żyje z oszczędzania a nie wydawania ;)

Kocel musisz lepiej w reklamę zainwestować. Mogę na ochotnika wozić ramki pod tablicę ;)

Posted

Panowie ale widzicie jakie auta jeżdżą u nas po drogach :-] majętnych nie brakuję :P zależy też na co się nastawiasz czy furki z wyższej klasy i dużo $ za robotę czy np. golfa też byś "opitolił" trochę taniej :) zrób car demo 50/50 :P

Posted

Tu nie o to chodzi jakie jeżdżą fury,ale mentalność ludzi. Mają kasę ale jak jest się brudasem to nim sie jest. Mam kumpla co ma Audi A4, Mercedesa C z 2010 i mazdę 6 a z mojego mycia auta się śmieje i sam napiera szczotką :) Jak ma kupić płyn w Realu to oblicza sobie , że w Tesco ma tańszy o 50 gr więc wybór jest jasny :)