pioter Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 Czytam i nie wierzę że w Breslawku są też tacy co znęcają się nad autkami .
luq92 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 We Włocławku to każdy się znęca nad autkami. Szczególnie jadąc po Toruńskiej
pioter Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 Unikam jak mogę tej pieknej drogi . Już dwie dziewietnastki mi tam poszły
luq92 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 Kiedyś chłopaki organizowali bodaj spota na Krzywej to kilku odniosło obrażenia Ktoś półoś lub przegub rozdupcył, dwóch chyba felgi rozwaliło i coś tam jeszcze innego
sivy Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 Toruńska w budowie Juz niedługo bedzie idealny dojazd do firmy
Ari Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 Pany, nie zostawcie mnie samego z lakierem BMW. Może lista kto będzie? 1. Ari
sebcio Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2013 Ari, ja też bym wbił tylko wczesna pora swoją drogą mam ciekawą maskę w mamowym golfie ślady po naklejkach dobre do testów ?
Ari Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2013 Testujemy BMW tylko nie ma za dużo chętnych z tego co widzę
sebcio Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2013 Ari, OK śnieg jest bokiem można pośmigać ja jeszcze zobaczę napiszę smsa jak coś bez coli nie ma
Ari Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2013 Najpierw każdy marudzi, że nic się nie dzieje a jak przyjdzie co do czego .... Mają być wszyscy!
luq92 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2013 Chętnie bym przyjechał, ale nie dam rady Tym bardziej chętnie bym przyjechał, bo mam z dzisiaj obcierę do zlikwidowania i może byście coś poradzili
sebcio Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2013 sypie na wiosce, ale jadę!! x2 spóźnię się ale będę
sivy Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2013 Slawek.k81, Ari, sebcio dzięki za odwiedziny. Mam nadzieje, ze czegoś sie nauczyliście i wasz skill juz niedługo wzniesie sie na wyżyny autodetailingu do następnego!
sebcio Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2013 sivy, i wzajemnie mój pierwszy raz mam za sobą
Slawek.k81 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2013 SCS i nowo poznane osoby dzięki za spotkanie Sivy całkowicie wyjeb....ło mi z głowy mam nieuregulowany samplerek u was , a pasta ,,G,, tak na szybko ocena całkiem ciekawy produkt wart większej uwagi i na szybkie i nie zajechane projekty jak znalazł ,Szkoda ze tak szybko musiałem się zwijać! do następnego może u nas
sivy Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2013 a pasta ,,G,, tak na szybko ocena całkiem ciekawy produkt wart większej uwagi i na szybkie i nie zajechane projekty jak znalazł ,Szkoda ze tak szybko musiałem się zwijać! do następnego może u nas ja jeszcze nie miałem czasu pobawić sie P1 usilnie próbowałem dziisaj wyciąc dach w beemce:P tzn wyciac rysy Sivy całkowicie wyjeb....ło mi z głowy mam nieuregulowany samplerek u was odrobisz
Ari Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2013 Slawek.k81, Ari, sebcio dzięki za odwiedziny. Mam nadzieje, ze czegoś sie nauczyliście i wasz skill juz niedługo wzniesie sie na wyżyny autodetailingu do następnego! Wszystkiego sie moglem spodziewac,ale nie sadzilem ze zaczniemy od zabaw z papierkiem Teraz juz wiem, ze te wszystkie cleanery, miziania nadkoli to tylko 5 % detailingu:) No i studio macie naprawde konkretne. Wielkie dzieki dla calej zalogi spotowej P.S. Sivy nadal siedzisz na dachu BMW ?? hehe
sivy Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2013 P.S. Sivy nadal siedzisz na dachu BMW BMW juz wywalone na dwór ( prywata na bok ) trzeba dokończyć auta klientów No i studio macie naprawde konkretne. Wielkie dzieki dla calej zalogi spotowej
luq92 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2013 Można liczyć jeszcze na jakiegoś spota w przyszłości, ale może w tygodniu? W weekendy będę raczej wolny w wakacje dopiero Chyba, że z Arim kiedy zrobimy spota na bezdotyku u nas
Ari Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2013 Z Arim i Sebą nie ma sprawy. Generalnie atmosfera w SCS jest tak spoko, że jak wpadniesz kiedy chcesz nikt Cię nie przegoni
sebcio Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2013 no takie spoty psują głowę... ale pozytywnie
luq92 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2013 Teraz praktycznie mam tydzień wolny, ale pogoda jest jaka jest xD Umyję samochód, to wejdę do niego na wiosnę przy roztopach
Ari Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zima nie jest pretekstem do brudnego auta Nasz bezdotyk do -9 na pewno działa sprawdzałęm z Epocą
Rekomendowane odpowiedzi