Jump to content

Nielsen Finesse

Roko

Recommended Posts

Od paru miesięcy używam i jak najbardziej sobie chwalę :good:

Niestety nie mam zbyt wielu fotek po zastosowaniu, na których byłoby dobrze widać efekt

img1909a.jpg

Efekt to taki trochę półmat. Mi on bardzo odpowiada :good:

No i zapaszek ma całkiem przyjemny.

Dodam jeszcze, że używa mi się go o niebo lepiej, po wlaniu go do buteleczki PET z triggerem, spryskując deskę, a następnie rozcierając mikrofibrą po plastikach.

Dressing godny polecenia. Za jakies 35zł dostajemy 1L. W miare wydajny, chociaż moim zdaniem pod tym względem przegrywa z popularnym PB NL. Konsystencja to pomarańczowe mleczko, zapach cytrusowy (niestety bardzo szybko się ulatnia i w zasadzie pachnie tylko w opakowaniu), jest dość trwały (myśle, że 3-4 tyg to nie problem), pozostawia satynowe wykończenie. Jest to idealne rozwiązanie dla kogoś kto naprzykład prowadzi myjnie. Osobiście zainwestował bym w NL albo CG NS bo do własnego uzytku te 0.5L starczy na bardzo dłuuugo.

• 8 months later...
Dressing godny polecenia. Za jakies 35zł dostajemy 1L. W miare wydajny, Konsystencja to pomarańczowe mleczko, zapach cytrusowy (niestety bardzo szybko się ulatnia i w zasadzie pachnie tylko w opakowaniu), jest dość trwały , pozostawia satynowe wykończenie. Jest to idealne rozwiązanie dla kogoś kto na przykład prowadzi myjnie.

w 1000% zgadzam sie z tymi słowami-u mnie srednio około (+ -)15-20 autek z butelki

DSC01339.JPG.d5c6746667795bb32e5cd6829aad982d.JPG

• 3 months later...

finesse nielsena jest godnym produktem za tą cene można polecić każdemu, zapach szybko znika ale kokpit ma fajną matową barwę i nie łapię się szybko na nią kurz.Efekty produktu ładnie się prezentują na ciemnych elementach plastikowych.

• 2 months later...
  • 2 months later...
  • 5 months later...
  • 3 years later...