pawel.brevis Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2014 Mam i używam Yato o którym piszesz. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z tego podnośnika. O jego wyborze zdecydowała między innymi minimalna wysokość. Jeśli masz niższy samochód to śmiało mogę polecić
Vaxh Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2014 Opłaca sie wogóle myśleć na takim zestawem: http://allegro.pl/podnosnik-hydrauliczn ... 31847.html podnośnik ma być do pracy w zaciszu domowym. Jak podniose samochód raz na 2 miesiące to i tak będzie dużo.. Czy lepiej dołożyc do czegoś takiego: http://www.narzedziomix.pl/podnosnik-hy ... p-351.html I osobno kubic kobyłki
proximo Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2014 Vaxh Kupiłem taki zestaw plus jeszcze 2 kobyłki oddzielnie, tez od tego sprzedającego. Podnośnik miał wadę bo opuszczał sie już w trakcie podnoszenia (nie trzymał) Wysłalem go do sprzedającego z opisem wady i po 2 tygodniach przyszedł naprawiony i sprawny, teraz mam nadzieje ze nie będzie problemu
Vaxh Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2014 proximo, Ale solidnie to wygląda? Jak te kobyłki
proximo Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2014 solidne ale zastanowiłbym się tez nad tymi lidlowymi ze względu na nogi które się bardziej dostosowują do pochyłego. nierównego podłoża (o ile takie miewasz)
Borys-Tech Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Ja używam takiego lewarka jak w linku u siebie, tyle że kupiłem go w markecie za jakieś 80zł. Sprawdza się znakomicie u mnie, nie ma problemu z podnoszeniem auta i w końcu jest to dużo łatwiejsze niż zwykły lewarek samochodowy.
escimo Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Vaxh, stronę wcześniej zadałem praktycznie to samo pytanie. Kupiłem wersję tańszą, w weekend zmieniałem koła i jestem bardzo zadowolony! Podnośnik wygląda i sprawia wrażenie bardzo solidnego. Liczę, że posłuży mi kilka lat
kita33 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Posiadam kobyłki które kupiłem w lidlu i pytam czy podkładacie cos miedzy podstawkę kobyłka a karoserię tzn rant gdzie jest oryginallny lewarek do podnoszenia auta (astra g)?
Vaxh Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2014 escimo, nie zauważyłem Też wybrałem tańszą wersję dzisiaj przyszła paczka.. jutro stawiam na kobyłki postoi do soboty mam nadzieje ze bd wszystko spoko
Siwy Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Panowie, a jak prawidlowo podlozyc kobylki, w jakie miejsca najlepiej
JTBombel Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2014 podejrzewam ze tam gdzie masz "zaznaczone" miejsce na podnośnik.
g.pajak Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Panowie, a jak prawidlowo podlozyc kobylki, w jakie miejsca najlepiej W sumie też podłączam się do pytania. Niestety, tam gdzie wchodzi podnośnik, w ten rant, niestety nie jest niejscem zbyt wytrzymałym podejrzewam ze tam gdzie masz "zaznaczone" miejsce na podnośnik. Niestety nie wszędzie takie jest
buka Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2014 g.pajak, za wahacz, sanki pod silnikiem a z tyłu podobnie, albo na wachaczu albo belce
bgs Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2014 g.pajak, za wahacz, sanki pod silnikiem a z tyłu podobnie, albo na wachaczu albo belce Z belką tylną to bym uważał… ,znam kilka przypadków, iż belka sama z siebie (z drobną pomocą rudej) odmówiła współpracy…
piesu102 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2014 Podstawiać kobyłki najlepiej pod wahacze jest, z belka bym nie praktykował tego tak jak kolega wyżej pisze ja u siebie stosuje podnośnik hydrauliczny zakupiony w lidlu i jestem z niego bardzo zadowolony jest solidny, szybko sie teraz kola zmienia i o wiele wygodniej jest
Rekomendowane odpowiedzi