Tasaq Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Stoję przed wyborem tak jak w temacie kobyłek i podnośnika. Nie ukrywam, że interesuje mnie jakiś rozsądny, budżetowy i sprawdzony sprzęt. Ktoś z Was może posiada, jest w stanie coś polecić wartego ceny? Pytanie czy lepiej szukać na Alledrogo takich rzeczy czy np w sklepach typu castorama/praktiker/leroy merlin?
VuDoo Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2011 w Lidlu raz na jakiś czas pojawia się zestaw dwóch kobyłek, nie pamiętam już dokładnie po ile, ale mam takie już jakiś rok i jak najbardziej polecam
Justyna Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2011 też je mam a auto stoi już na nich od 4 dni i są ok. W lidlu dałam chyba za nie 45 zł
qbejs Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Polecam produkty Yato. 3/4 mojej szafki narzędziowej to ich produkty i naprawdę są okej to robót nawet grubszych.
Kubz Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Również polecę Yato, mam ich ściągacze do sprężyn i dają radę. Kilka "no name" miałem i poddawał się gwint po kilku użyciach. Podnośnik "żaba" yato 2500kg używałem dłuższy czas (pożyczony) i polecam!
Dark Knight Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Również polecam Yato podnośnik 2T YT-1720 od roku ani razu mnie nie zawiódł a często go naprawdę używam , co do kobyłek to wybrałem model składany z firmy Toya 2T czerwone koszt koło 55 zł , ale zdecydowanie wygodniejsze są standardowe jack standy (nieskładane ) czyli na regulowanym uchwycie , ponieważ te moje mają tylko 3 opcje ustawienia wysokości a tamte ze 20
dzinkins Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Yato jak najbardziej ale jak się używa coś dwa razy w roku to można znaleść coś dobrego i w lepszych pieniądzach Ja mam taki zestaw i ///M stało tydzień i nic Poszukam ceny ile za to dałem ale chyba nie dużo
Danio Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2011 A koś ma jakiś dobry sposób na zabezpieczenie "siodła" kobyłki? Do podnośników są dostępne gumy a do tego nie ma- oczywiście można podkładać kawałek gumy za każdym razem ale to jest rozwiązanie jak się używa coś dwa razy w roku
Dark Knight Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Ja na siodło kobyłki przykleiłem kawałek gumy perforowanej kupionej w casto na metry i skleiłem taśma dwustronnie klejącą , jak kiedyś się wytrze to mam jeszcze spory odcinek , koszt niewielki pasek 5 cm na 50 cm kosztował 3zł
D@rek Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Po przeczytaniu tego posta tez przykleiłem wycięte kawałki gumy taśma dwustronnie klejącą sprawdza się takie rozwiązanie
miHoo79 Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2011 Ja kiedys w lidlu kupilem podnosnik i kobylki kosztowaly jakies grosze a sluza juz dzielnie dosc dlugo.
vhs Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Warto zakupić tą żabę : http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl ... _25228.htm
GracjanS4 Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Warto zakupić tą żabę :http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl ... _25228.htm Do "normalnego" użytku spokojnie wystarczy, sam używam podobnej i daje radę
Marco Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Prócz tego ze jest fatalnie wykonany ,bo co chwilę się rozkręca i wypadają zawleczki to można wziąć. Do sezonowej wymiany kół wystarcza
k24 Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 A możecie polecić coś do obniżanego auta? `
kuraś Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 wystarcza do podniesienia auta na szybko i postawieniu na klocku czy kobylce, po co ręcznie lewarkować jak można machnąć kilka razy i auto w górze, choć nie mam tego akurat to mam jakiś chiński z allegro i sprawuje się świetnie tylko żeby komuś nie przyszło do głowy kłaść się pod autem gdy stoi na samym podnośniku
GracjanS4 Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 A możecie polecić coś do obniżanego auta? ` Ja się powoli przymierzam do tego: USUNIĘTO ZE WZGLĘDU NA NARUSZENIE 17. PUNTU REGULAMINU
k24 Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 GracjanS4, piękne dzięki i nawet cena znośna
Lukas G Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Hehehe, mam takie dwie. Polecam, sa bardzo solidnie zrobione, nie przepuszczaja. Jest tylko jedno ale... bez naklejek yato mozna je kupic za praktycznie polowe tej ceny. To zwykla chinszczyzna, co prawda niezla ale chinszczyzna
mech15 Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Hehehe, mam takie dwie. Polecam, sa bardzo solidnie zrobione, nie przepuszczaja. Jest tylko jedno ale... bez naklejek yato mozna je kupic za praktycznie polowe tej ceny. To zwykla chinszczyzna, co prawda niezla ale chinszczyzna Dokładnie jest tak jak pisze Lukas G. Polecam dodatkowo dorobienie jakichś nakładek guma/drewno na tą koronkę bo jest dość mała
mihnova Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Jest tylko jedno ale... bez naklejek yato mozna je kupic za praktycznie polowe tej ceny Jakiś link poproszę
coobah Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Jest tylko jedno ale... bez naklejek yato mozna je kupic za praktycznie polowe tej ceny Jakiś link poproszę a choćby tutaj: USUNIĘTO ZE WZGLĘDU NA NARUSZENIE 17. PUNTU REGULAMINU
Lukas G Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 Jest tylko jedno ale... bez naklejek yato mozna je kupic za praktycznie polowe tej ceny Jakiś link poproszę Marywilska w Warszawie albo inna Wolka Kosowska Popatrz tez u siebie na gieldzie
jagmar Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 kiedyś teżsię zastanawiałem nad tym podnośnikiem z Lidla... ale patrząc na allegro USUNIĘTO ZE WZGLĘDU NA NARUSZENIE 17. PUNTU REGULAMINU mamy za 25 zł więcej (już z kosztami wysyłki) razem z 2 kobyłkami wiec nie wiem czy się opłaca brać ten z lidla...
mech15 Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 nie kupuj takich kobyłek, tylko się owkurfiasz takie są poręczniejsze: USUNIĘTO ZE WZGLĘDU NA NARUSZENIE 17. PUNTU REGULAMINU
Rekomendowane odpowiedzi