Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witajcie, moze i Częstochowianie zaczęli by się spotykać i wymieniać doświadczeniami ? lub by zwyczajnie popatrzeć na święcące się od czystosci Auta ?

Ilu nas Jest ?

Pozdrawiam

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

z pewnością trochę aut by się znalazło :P w grupie vw jest parę osób zakręconych na punkcie car detalingu :P

Posted

sam jestem świeży na tym forum, wczoraj z kolega się zgadałem ze wsi obok który ma super leona i powiedział mi o tym forum :D poinformuje ich o nim :P w Czewie jest czerwone polo 6n takie rzucające się w oczy i golf mk3 z lakierem igła :)

Posted

Jak by co to jestem chętny na jakieś spotkanie...

oficjalnie widzę jeszcze kol. centek i czekon03 są z częstochowy a ilu nie opisanych ?

więcej częstochowian zapraszamy

Posted

jesli bedzie nas więcej to dlaczego się nie spotkać a autka powinny błyszczeć na codzień :)

Posted

Też jestem chętny, z tym że dopiero po 18.08 :P Ale było by miło gdyby paru maniaków mogło się spotkać. Michał z Leona i Juventino myślę że też byli by chętni.

Posted

to jest już nas kilku :)

ja sem początkujący ale zdrowo zarażony bakcylem czystości i blasku to też mógł bym od kolegó zaczerpnąć wiedzy praktycznej :)

dogadamy termin

dziekuję za odzew :ad:

Posted

Też się pisze na takie spotkanko. Zaczerpnąłbym wiele praktycznych porad.

Posted

Axwell, Buła, vostro, Sucre, dais, Jestj już nas kilkoro :)

Oby więcej, zapraszamy :):ad:

Posted

To może i ja bym wpadł, bo czy do Katowic czy do Częstochowy to mam drogę podobną ;)

Posted

Ja jak coś to jestem chętny po 18.08 :-] Myślę że kilka osób jeszcze się znajdzie :P Mick a Ciebie zapraszam dziś o 16.30 na małe pucowanko :)

Posted

Axwell,

Buła,

vostro,

Sucre,

dais

Bronc,

mick,

i już mi się podoba :D

co do terminu to ustalimy coś :)

• 2 weeks later...
Posted

Oczywiście :) na dniach przyjdzie kolejne zamówienie z scs więc mój zestaw bedzie rozbudowywany i testowany :):ad:

• 2 weeks later...
Posted

cholera, mnie nie było w czewie :( dziś wróciłem ale styrany jestem... moze jakiś kolejny termin ?

• 1 month later...
Posted

Witam, temat troszke utknal w miejscu, a warto pod koniec cieplego sezonu sie spotkac :) Jesli jest ktos chetny to mozna ustalic jakis fajny termin. Pozdrawiam :D