pLaYmAn Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2018 Ok, widziałem informację o tej myjni koło lotniska, niestety to dosyć daleko ode mnie i szukałem czegoś bliżej.
PanCogito7 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2018 W dniu 27.02.2018 o 21:35, mackoo napisał: Filip cały czas działa, tyle że teraz nie ma go w kraju, pisz smsa. Ostatnio byłem u Niego pod koniec stycznia. Ja próbowałem zazrezrwować sobie termin w ostatnią sobotę to niestety napisał mi, że już myjni nie wynajmuje. Może po jego powrocie - kwiecień. Znacie jakieś inne myjnie gdzie zgadzają się samemu umyć auto? Jeszcze widziałem ciekawą opcje na rondzie na rataja(obok BP) jest myjnia automatyczna która podobno nie uszkadza lakieru. Testował ktoś?
mackoo Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2018 W dniu 4.03.2018 o 21:54, PanCogito7 napisał: Ja próbowałem zazrezrwować sobie termin w ostatnią sobotę to niestety napisał mi, że już myjni nie wynajmuje. Może po jego powrocie - kwiecień. Znacie jakieś inne myjnie gdzie zgadzają się samemu umyć auto? Jeszcze widziałem ciekawą opcje na rondzie na rataja(obok BP) jest myjnia automatyczna która podobno nie uszkadza lakieru. Testował ktoś? Oby myjnia ruszyła od kwietnia, inaczej znowu trzeba będzie się kitrać po bezdotykach
dzeoos Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Czy miejsce na os Armii Krajowej nadal działa? Mapka z pierwszego posta niestety już nie działa. Studio Hand Wash Only na Bukowskiej oraz Washing Zone nie pozwalają już na mycie przy pomocy własnej chemii. Może ktoś z Was słyszał o jakimś nowym miejscu?
mackoo Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2018 6 minut temu, dzeoos napisał: Czy miejsce na os Armii Krajowej nadal działa? Mapka z pierwszego posta niestety już nie działa. Studio Hand Wash Only na Bukowskiej oraz Washing Zone nie pozwalają już na mycie przy pomocy własnej chemii. Może ktoś z Was słyszał o jakimś nowym miejscu? Z tego co wiem miejscówka na Armii Krajowej dalej działa.
KHOT Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2018 @dzeoos Myłem "się" tam wczoraj. Działa i ma się świetnie.
Adam9409 Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2018 Witam. Szukam miejsca w Poznaniu, gdzie moglbym zrobic dekontaminacje lakieru i jego korekte. Chemie posiadam, myjke cisnieniowa posiadam, i polerke rowniez posiadam, tylko brak miejsca. Na ławicy juz niestety nie ma mozliwosci, a wiecej miejsc nie znam. Ktos moze ma jakis namiar na wynajem miejsca ?
KapitanSnuja Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2018 Dołącze się - ktoś coś wie? Jakieś spokojne miejsce żeby sobie umyć i wysprzątać samochód?
dzeoos Opublikowano 20 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2018 Jeśli dobrze rozszyfrowałem wszystkie wskazówki to na Armii Krajowej można wynająć miejsce na godziny. Link do map google Cennik jest widoczny na jednym z dołączonych zdjęć i widać tam napis samoobsługa.
Kozaa Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2018 Ktoś kiedyś korzystał z bezdotyku na BP na Mieszka I naprzeciw Plazy? Chciałbym czasem tam wbijać z 2 wiaderkami w nocy
grochu70 Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2018 46 minut temu, Kozaa napisał: Ktoś kiedyś korzystał z bezdotyku na BP na Mieszka I naprzeciw Plazy? Chciałbym czasem tam wbijać z 2 wiaderkami w nocy kawałek dalej przy byłym hotelu Polonez masz myjnie , gdzie póznym wieczorem lub wcześnie rano można spokojnie pobawić się zabawkami i spokojnie umyć - korzystam tam od samego początku i nie ma problemów , nawet jak spotkasz właściciela
pLaYmAn Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2019 Pozwolę sobie znowu odświeżyć, pojawiło się jakieś nowe miejsce na mapie Poznania?
grochu70 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2019 Godzinę temu, pLaYmAn napisał: Pozwolę sobie znowu odświeżyć, pojawiło się jakieś nowe miejsce na mapie Poznania? raczej nie , ja nadal od samego początku korzystam z myjni przy Polonezie i sporadycznie z myjni naprzeciwko Selgrosu
moler Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2019 Ja korzystam z myjni Błysk 24h na Bułgarskiej (między Shellem a Lidlem). Pisałem z właścicielem na Fb. Jeśli nie ma kolejki to nie ma problemu ze swoją chemią. Woda ma dobre ciśnienie, jest piana i uchwyty na dywaniki. 1 2
random Opublikowano 10 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2020 W dniu 6.12.2019 o 22:53, moler napisał: Jeśli nie ma kolejki to nie ma problemu ze swoją chemią. Dwa wiadra też przejdą?
moler Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2020 W dniu 10.01.2020 o 23:16, random napisał: Dwa wiadra też przejdą? Robiłem też na dwa wiadra, ale pojedź w godzinach, kiedy nie będzie kolejek bo inaczej ludzie Cię wytrąbią.
krychu11 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 Pojawiło się coś w Poznaniu gdzie można spokojnie i bez pośpiechu umyć auto?Wysłane z mojego MIX 2S przy użyciu Tapatalka
Administrator AreK Opublikowano 12 Grudnia 2020 Administrator Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 Jeszcze nie ale jest szansa, że wkrótce się pojawi
krychu11 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 Super. Jak będzie to daj proszę jakieś info. Może zdradzisz jakieś szczegóły?Wysłane z mojego MIX 2S przy użyciu Tapatalka
Administrator AreK Opublikowano 12 Grudnia 2020 Administrator Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 4 godziny temu, krychu11 napisał: Super. Jak będzie to daj proszę jakieś info. Może zdradzisz jakieś szczegóły? Wysłane z mojego MIX 2S przy użyciu Tapatalka Jak będę je znał to dam znać
pavko Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2022 @AreK coś się ruszyło? Przy okazji chciałbym zapytać o sprawdzone myjnie ręczne (albo miejsca gdzie można samemu auto ogarnąć) w okolicy, od strony S11 (Przeźmierowo, Tarnowo Podgórne i okolice).
LukaszB Opublikowano 19 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2022 Witam Czy Carman i ta myjnia na AK nada dzialaja? Bo chyba AK jest zamknieta a Carmana nie moge znalesc XD
grochu70 Opublikowano 19 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2022 Ja korzystam z myjni : - przy Selgrosie - na os .Polan - myjnia na przeciwko hotelu Polonez oczywiście wcześnie rano lub pod wieczór
Rakos Opublikowano 29 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2023 Czy coś się zmieniło w kwestii dostępności takiego miejsca do mycia ręcznego? Poznań okolice Śródki
grochu70 Opublikowano 29 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2023 7 godzin temu, Rakos napisał(a): Czy coś się zmieniło w kwestii dostępności takiego miejsca do mycia ręcznego? Poznań okolice Śródki Nic nowego , teraz częściej korzystam z tej na Polan , można płacić kartą . Oczywiście wcześnie rano jest najlepiej . W razie czego przy tej myjni jest zaraz parking , gdzie można sobie ze spokojem po myciu ogarnąć samochód.
Rekomendowane odpowiedzi