pavko Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2013 Rozumiem, ze byles na niej ze swoimi gratami? Bo ze tam jest to wiem i nawet dane mi bylo jej uzywac ale standardowo bez swoich zabawek poki co;)
mihnova Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2013 Tak, myje tam regularnie dwa auta, oczywiście swoimi zabawkami
tom87 Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2013 Zna ktos jakies miejsce od strony Swarzędza ewentulanie moze w samym Swarzędzu
pavko Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2013 mihnova - daj znac kiedy to podstawie ci i moje bolidy Ja tam ostatnio bylem wieczorkiem w zeszlym tyg. w poniedzialek i we wtorek, bylo bardzo pusto i spokojnie.
mihnova Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2013 Ja byłem wczoraj a tam to przeważnie jest pusto szczególnie po 21.
pitazz Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2013 tom87, jestem ze Swarzędza więc powiem ci gdzie są bezdotykowe ale nie wiem czy można własnymi kosmetykami bo jeszcze nie próbowałem dopiero zbieram arsenał Pierwsze to standardowo przy BP.Drugie to na ul.Stawnej jest nowo otwarta myjnia bezdotykowa Ehrle , z tego co widzę to na razie mało osób korzysta,niby jest zakaz ale kto nie próbuje ten nie wie do tego do okola jest duży plac gdzie można spokojnie sobie później osuszyć auto i inne rzeczy porobić.Pozdrawiam
czacha001 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Panowie orientuje się ktoś czy ta myjnia na Armii Krajowej dalej śmiga i można sobie ze spokojem auto umyć ?
saroyan Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2014 Byłem w sobotę na myjni na osiedlu Armii Krajowej i powiem, że miejsce rewelacja Na pytanie ile mam czasu, Pan z obsługi (właściciel?) powiedział: aż umyje auto Dostałem zestaw no ale i tak miałem swoje zabawki. Jedni się bawią dłużej, inni krócej ale ogólnie sprawnie to idzie, mi zeszło łącznie ponad godzine (spokojnej pracy). Mycie, przejazd na suszenie i zapłata, 7 zł. Dodatkowo opcja odkurzacza za 3 zł.
Strefa-AK Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2014 saroyan, ta miejscówka ma właściwie tylko jedną wadę - jest pod chmurką. Poza tym pełna rewelka. Nie polecam jedynie używania tego szamponu, który przynoszą w wiaderku. Zmył mi colli po 2 myciach Nawet jak się dokładnie umyje i jest kolejka, można obok odjechać na parking i dalej picować a w razie gdyby brakło siuwaksów to rzut beretem do nas P.S. Pan w okienku to właściciel - tylko chłopaki pracujący jeszcze się trochę podśmiechują z pędzelków, ironów i suszenia poprzez uklepywanie
saroyan Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2014 Strefa-AK, Podeślij na PW adres do Was Racja, mycie pod chmurką no i jednak trzeba uważać żeby nie chlapać na innych podczas spryskiwania wodą. Szampon i szczotka posłużyły do opon i nadkoli. Przydałoby się podobne miejsce z myjką ciśnieniową na wyposażeniu
Hitchhiker Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2014 Czy myjnia na osiedlu AK jeszcze działa ? Dziś byłem, suzkałem ale nie mogłem znaleźć. Jeżeli miejsce jest aktywne to będę wdzięczny za info gdzie dokładniej ich szukać
Strefa-AK Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2014 Czy myjnia na osiedlu AK jeszcze działa ? Dziś byłem, suzkałem ale nie mogłem znaleźć. Jeżeli miejsce jest aktywne to będę wdzięczny za info gdzie dokładniej ich szukać działa prężnie. Tu masz mapkę dojazdową: http://mapa.targeo.pl/Myjnia-samochodowa-Poznan~4439244/Myjnia-samochodowa/adres
Hitchhiker Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2014 Czy myjnia na osiedlu AK jeszcze działa ? Dziś byłem, suzkałem ale nie mogłem znaleźć. Jeżeli miejsce jest aktywne to będę wdzięczny za info gdzie dokładniej ich szukać działa prężnie. Tu masz mapkę dojazdową: http://mapa.targeo.pl/Myjnia-samochodowa-Poznan~4439244/Myjnia-samochodowa/adres Dzięki wielkie. Szukałem w nieco innym rejonie osiedla
saroyan Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2014 Orientuje się ktoś może w jakich godzinach funkcjonuje myjnia na osiedlu AK?
LQS666 Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2015 Trochę odkopię temat. 1. Czy w ostatnim czasie pojawiły się w Poznaniu bądź okolicach tutaj miałbym na myśli rejony blisko Szamotuł jakieś myjnie, miejsca do samodzielnego bezstresowego mycia? 2. Ktoś coś wie o wolnych garażach nadających się do przeprowadzenia korekty lakieru? Za każdą pomoc baaardzo dziękuję. Pozdr
406coupe Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2015 bardzo pomocne tematy. Ja również często szukam takich miejsc, ale na większości myjni bezdotykowych wyganiają bo za długo czasu spędzam, a dla nich liczy sie ruch, czyt. kasa.
robcok Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2015 garaż mógłbym użyczyć ale pod moim nadzorem, ponieważ nie jest mój, prąd jest, wody brak, może byc troche ciasno. Ja myje na BP przy Czerwonej Torebce na Franowie, mniejszy ruch niż w mieście ale i tak czasem kolejki się robią..
KHOT Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2015 https://maps.google.pl/maps?q=52.381461 ... 1&t=h&z=19 Nic się nie zmieniło... poza ceną (8zł za stanowisko) - można podjechać, myć na spokojnie tak długo jak potrzeba i nikt nie robi problemów.
LQS666 Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2015 garaż mógłbym użyczyć ale pod moim nadzorem, ponieważ nie jest mój, prąd jest, wody brak, może byc troche ciasno.Ja myje na BP przy Czerwonej Torebce na Franowie, mniejszy ruch niż w mieście ale i tak czasem kolejki się robią.. Jeśli nic więcej blisko mojego miejsca zamieszkania nie znajdę to będę się kontaktował. https://maps.google.pl/maps?q=52.381461,16.955788&num=1&t=h&z=19Nic się nie zmieniło... poza ceną (8zł za stanowisko) - można podjechać, myć na spokojnie tak długo jak potrzeba i nikt nie robi problemów. Będę musiał sprawdzić. Dzięki wielkie za pomoc!
rychuslu89 Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2015 https://maps.google.pl/maps?q=52.381461,16.955788&num=1&t=h&z=19 Nic się nie zmieniło... poza ceną (8zł za stanowisko) - można podjechać, myć na spokojnie tak długo jak potrzeba i nikt nie robi problemów. Przecież to koci skok ode mnie i ja o tym nie wiedziałem ? Widziałem że tam jest myjka ale nie wiedziałem że można samemu myć auto. Khot korzystasz ?
Hitchhiker Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2015 rychuslu89 Ja tam często myję i potwierdzam. 8zł i myjesz ile chcesz, nikt Cię nie pogania. Nawet dostajesz wiaderko z ciepłą wodą i jakimś szamponem
moler Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2015 Potwierdzam - myjnia na AK działa i ma się świetnie Ze swojej strony odradzam jeżdżenie na samoobsługę na BP koło McD na Żegrzu. Byłem jakiś czas temu i przybiegł do mnie jakiś dziad ze stacji, że będę płacił karę za zanieczyszczanie ścieków
pitazz Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2015 Mogę też polecić myjnie samoobsługową w Swarzędzu...Nowo otwarta myjnia Carwash na ul.Wrześińskiej..Pogadałem z właścicielem i wieczorkami jak nie ma kolejek to można podziałać własnymi zabawkami..Na zimę jest nawet 1 miejsce zamknięte gdzie można w cieple ogarnąć auto na bezdotyku Do tego opcja pianownicy więc czego więcej chcieć Polecam
kenas Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Również polecam myjkę w Swarzędzu. A to, że można samemu to dobra wiadomość. Ja tam zawsze ok 6, przed pracą śmigam, żeby na spokojnie umyć. Dobrze wiedzieć, że można ze swoim sprzętem. Zawsze miałem obawę czy ktoś nie wyjdzie i czegoś tam nie powie, ale dotąd się nie zdarzyło...
Rekomendowane odpowiedzi