Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam

mam pytanko jak w temacie ile by kosztowała taka usługa skoda fabia 5 letnia .

trzeba wyprać całą tapicerkę tj wykładziny siedzenia podsufitkę boczki i doczyścić elementy plastikowe we wnętrzu.Kupiłem samochód dla siebie i wymaga trochę czyszczenia.

Proszę o info kto mógłby to dla mnie wykonać i za jaką kwotę.Proszę o oferty na PW.

Pozdrawiam

Łukasz

Posted

Gdybym chciał pierwszą lepszą firmę z brzegu to bym sobie to wygoglował a nie tworzył nowy temat.

Chcę to mieć zrobione profesjonalnie i dla siebie nie do handlu.

To uważasz, że oni to zrobią nieprofesjonalnie? Zerknij na ich prace :) Jeśli chcesz miec po taniości to jedź na pierwszą lepszą myjnie ręczną. Albo poczytaj jeszcze trochę forum to będziesz chciał to wszystko sam robić :D

Posted

Gdybym chciał pierwszą lepszą firmę z brzegu to bym sobie to wygoglował a nie tworzył nowy temat.

Chcę to mieć zrobione profesjonalnie i dla siebie nie do handlu.

no to tym bardziej ta firma, i nie jest to pierwsza z brzegu firma....

Napisałem o tym co wyskoczyło po kliknięciu linka Google.

Po drugie mówimy też o rozsądnych pieniądzach a nie od razu o car spa.

Pewnie zaraz odezwą się głosy ze nie mówiłem ze maja być jakieś znośne

A sam tego nie zrobię bo nie mam odkurzacza piorącego

pieniądze

Posted

patrzyłem na ten RoboWashCenter można się trochę uśmiać. np. zaczernianie opon, wosk bezbarwny i wosk w kolorze nadwozia i wiele innych

Posted

to dobre, 500 za pranie tapicerki kontra 800 za detailing wnętrza z ozonowaniem, który trwa 8-9 godzin. chyba jesteśmy za tani;P

Posted

w ogóle w tym RobowashCenter woskują samochody jakimiś dziwnie wymienionymi woskami (nie wymieniając jakich firm) i robią to bez glinkowania i cleanera. Czy to ma w ogóle sens?

Posted

ale to nie jest punkt gdzie zrobia Ci dobrze, auto, to miejsce gdzie przy odbiorze auto ma być czyste, i żebyś wrócił za dwa tygodnie bo się ubrodziło....