quadrifoglio Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Super to wyszło:D Piękny samochód - robi wrażenie:D Wpadnij do Puław na jakiegoś spota Alfy to pokażesz wszystkim efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulik87 Opublikowano 17 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 dzięki. dziękuję również za zaproszenie, ale paść na szczęście nie jest mój jak koniczynka to ew. jedynie 166 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanley08 Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Napracowałeś się przy tym aucie - było co robić, ale widać na zdjęciach że było warto . A ja mam pytanie na temat auta: długo je masz? jak się sprawuje ogólnie - jakieś usterki itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulik87 Opublikowano 18 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Napracowałeś się przy tym aucie - było co robić, ale widać na zdjęciach że było warto . A ja mam pytanie na temat auta: długo je masz? jak się sprawuje ogólnie - jakieś usterki itp? Dzięki Co do auta, post przed Twoim napisałem, że paść nie należy do mnie A z alfami to jak się trafi, z reguły trzeba włożyć kilka klocków po zakupie. W 147 (więc i pewnie w 156) TS, wymiana alternatora jest bajecznie popierdzielowana. Nie życzę tego nikomu. No i Twin Sparki chyba ogólnie mają słabą opinię. Ale zawsze można swapnąć na 2,5 lub 3,0 V6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanley08 Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 hehe czytanie ze zrozumieniem nie boli mój błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicaj Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Świetna robota. 147-ka miała przekładaną tapicerkę? Fotele są od wersji TI Czy na uchwytach i plastikach koło przełączników do szyb jest jeszcze taka gumopodobna warstwa? U mnie jest to porysowane i brzydko wygląda a jak potraktowałem te uchwyty APC to się strasznie kleją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulik87 Opublikowano 22 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Świetna robota. 147-ka miała przekładaną tapicerkę? Fotele są od wersji TI Czy na uchwytach i plastikach koło przełączników do szyb jest jeszcze taka gumopodobna warstwa? U mnie jest to porysowane i brzydko wygląda a jak potraktowałem te uchwyty APC to się strasznie kleją Wiesz co, w sumie zastanawiałem się, czemu przy skórzanych fotelach, podłokieć i boczki drzwi nie są w wyprosiakowane. Więc pewnie ktoś rzeźbił Tak, na uchwytach i plastikach jest gumowana warstwa. Używałem APC w rozcieńczeniu 1:10 i też delikatnie się "kleiły", dlatego bardzo delikatnie wysuszałem je mikrofibrą, nie wywierając nacisku. Oczywiście po wysuszeniu już się nie kleiły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi