Mazek Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Projekt zawstydzi nie jedne super auto Gratulacje za ciężką pracę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Zdjęcia zdjęciami, ale filmik robi niezłą robotę. Wygląda to tak, jakby pewne czynności wykonywane były w takt muzyki: mycie felgi pędzlem, spryskiwanie listwy bocznej, nadkola no i to nakładanie wosku rękoma . Często zmiana muzyki = pokazanie nowego elementu. Polecam obejrzeć filmik kilka razy i zagłębić się w szczegóły. Super relacja, świetna robota. :good: PS Podziękowania dla pewnego kolegi na zwrócenie uwagi na tą relacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 a kiedy będzie drugi film? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okti Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Pavlik, i to chodziło. Nad filmem kolega siedział dłuższy czas. I nie jest to kilka zwykłych ujęć zlepionych chaotycznie w całość. Druga część jest zależna od wyników głosowania w konkursie Gdyby ktoś jeszcze nie widział filmiku z tej relacji to w moim podpisie jest do niego link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Dobra, a czy to jest tylko moje złudzenie? czy gdy przelatuje napis CRX jest minimalna stop klatka zrobiona, właśnie do muzyki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempus Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Okti, film miażdży. Jesteś Andrzejem Wajdą polskiego detailingu. Proszę więcej takich filmów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sprinter Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Jeden z nielicznych filmów w zakładce Ulubione Duży szacun za świetną relację i efekt końcowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ornari Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Filim super projekt też rewelacyjny. się zastanawiam co to za super statyw albo jaka to profesjonalna ręka nagrywa takie filmy :) życzę by Honda przetrwała jak najdłużej a w takich rękach będzie napewno jej najlepiej gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GUCIO-59 Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Gratuluję dobrej roboty, ale dzięki temu widać świetny efekt końcowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usa Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Świetna robota. Gratulacje! a filmik rewelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Ja osobiście zazdroszczę.....czasu. Zawsze robiąc auto koncentruję się na robocie i czasie, nigdy nie mogę tak się odpiąć by walnąć sporo fotek z każdego etapu. Albo musze przyjmować auta na znacznie dłużej, albo potrzebuję jakiegoś helpera. Teraz też czekają relacje, których nawet nie mam czasu opracować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spooch Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Świetna praca i relacja Choć nie przepadam za japońcami to w takim wydaniu ( oryginał ) CRX wygląda rewelacyjnie. Szkoda takim jeździć. Rozumiem, że wyjeżdża tylko w słoneczne dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globy Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Czad, gratuluję nie tylko roboty, ale i dokumentacji. Pozwoliłem sobie wysłać kolegom z pracy Jako były Hondziarz cieszę się niezmiernie, że ktoś zachowuje takie auta przy (godnym) życiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adii Opublikowano 24 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Ogólnie cała fotorelacja jak i film to mocny spontan bo tylko w wolnej chwili nagrywałem/fotografowałem co sie dało, ważniejsze było auto i to aby skończyć w 2 dni... Mam nadzieję że trafi się jeszcze coś do filmowania, od dawna siedzi mi w głowie większa produkcja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Zazdroszczę hondy. Chciałbym sobie taka kupić tylko zadbaną to hoho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okti Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Może nie jest to up związany z detailingiem, ale... Musiałem się z czymś rozstać na rzecz czegoś innego. I Honda poszła w... .. w DÓŁ Zdjęcia podglądowe. Lepsze, na których coś widać mam nadzieję, że wkrótce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubz Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Co za zawias wleciał ? KYB? Koni? BTW, zajebisty CRX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okti Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Było Koni. Wleciał gwincik AP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 mam sentyment do tego auta jako mojego pierwszego, szkoda tylko że środek i jego wykończenie to jakiś dramat, większość spotykanych crxów dzisiaj to szpachel z wydechami wielkości wiaderka... fajnie że dbasz o już kawał motoryzacyjnej historii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okti Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 To również jest moje pierwsze auto. Środek mi się w tym aucie bardzo podoba i nigdy w życiu bym go nie nazwał dramatem W sumie to niewiele mam w środku... Ale boczki drzwiowe + wykończenie deski we flocku. Mistrzostwo! A auto z 90'. Mimo, że auto stoi pod kołderką to... dostrzegłem, że w blasku słońca jednak się przykurzyło. Także lecę po kosmetyki i szuru buru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastacrx Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Ja miałem przyjemność posiadać ED9 przez 5 lat, i zacząłem przygodę z motoryzacją właśnie od Crx'a Widać, że jest dopieszczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okti Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Wkońcu adii, znalazł czas i zrobił porządne zdjęcia. Auto na bieżąco myte, odkurzane i inne codzienne zabiegi. Niedługo idzie w odstawkę do garażu i już czekam na wiosnę, żeby go ponownie, gruntowanie wyczyścić. Na chwilę obecną auto wygląda tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Okti, bardzo fajne fotki a auto prezentuje się super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma_ko Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 No chłopie SUPER Zazdroszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 widzę, że trochę nas tu jest osób zaczynających od civica 4Gen tudzież CRX 2Gen Rex bardzo zadbany, jedyne co bym zmienił to felgi (wzór mi nie leży). Reszta? tak trzymać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi