blady666 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 ehh to będzie spocik czy zaraz jeden akurat tak z niczego wozi w bagażniku duala , drugi h8 i po 20 minutach będziemy jechać jakieś sztrucelkowe Wozidelko od wujka ciotki kuzyna .... juz na jednym takim spocie byłem ....., to po dwudziestu minutach tricolorem lecieliśmy na zmianę golfa .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oczkosc Opublikowano 26 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Chyba to nikomu nie będzie przeszkadzać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Czy ktoś wie gdzie stacjonarnie kupię Carpro Elixir poza mrcleaner?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Ja kupiłem w Bytomiu https://sklep.chemiasamochodowa.com/o-nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Jedzie ktoś 11 Maja z Katowic (okolic) na dzień otwarty do MXNowicki ? :) Szukam transportu - oczywiście zrzuta na przejazd, te sprawy, wiadomo - nie na krzywy ryj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki_m Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Jedzie ktoś 11 Maja z Katowic (okolic) na dzień otwarty do MXNowicki ? :) Szukam transportu - oczywiście zrzuta na przejazd, te sprawy, wiadomo - nie na krzywy ryj :) Zastanawiam się właśnie czy by się nie wybrać. Wszystko zależy od grafiku, jak się ułoży. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 13 minut temu, Luki_m napisał: Zastanawiam się właśnie czy by się nie wybrać. Wszystko zależy od grafiku, jak się ułoży. daj znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisbe Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Hejka, właśnie miałem pytać o to samo - wrzuciłem wydarzenie w osobnym temacie. Ja bym się też wybrał z chęcią. Nie wiem tylko czy dałbym radę swoim autem (w sensie jako kierowca), bowiem jestem po operacji więzadeł w nodze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki_m Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Panowie, jak sytuacja z MX? Dalej chętni? Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty86 Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Ja na dzień dzisiejszy byłbym chętny tak na 80% - ciągle nie wiem czy w sobotę nie będzie trzeba iść do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisbe Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Ja bym się wybrał ale czekam na info od kolegi Mumins czy ma miejsce ;)No chyba że znajdziemy kolejną czwórkę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty86 Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 @Luki_m i jak, wybierasz się jutro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki_m Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 [mention=17932]Luki_m[/mention] i jak, wybierasz się jutro ? Niestety odpadam. Jutro mam klienta Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oczkosc Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Do Szczyrku 4tego ktoś się wybiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumins Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Tak, 3 osoby z Raciborza jadą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombk02 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Nie wiem czy dobry temat, ale czy ktoryś/aś z Was miałby do polecenia dobrego lakiernika na śląsku? Z góry dzięki za pomoc, Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 2 Października 2019 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 https://kosmetykaaut.pl/calendar/event/67-nowa-miejscówka-mrcleanera-10-urodziny-sklepu-impreza-car-detailingowa/ Kto sie wybiera do MRC ? @MrCleaner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty86 Opublikowano 5 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 Ja na pewno pojawię się choć na chwilę póki co czekam na jakiś plan imprezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco80 Opublikowano 6 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisbe Opublikowano 6 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 No ja w sobotę, jeszcze tylko kwestia w jakich godzinach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 6 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 @marco80, impreza tylko w sobotę jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 6 Października 2019 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 13 minut temu, Slovak napisał: @marco80, impreza tylko w sobotę jest. Ok, na fejsie pisało Piątek, Sobota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 6 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 @Domel, wiem. Już pisałem o tym rano z Michałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz-odkrywca Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 @Domel będę w sobote . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumins Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Jest tu może właściciel czarnej Octavii II z Raciborza z naklejką #DetailingObsessed? Widziałem auto w niedzielę pod Zajazdem Biskupim i od razu zwróciłem uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi