marco80 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Ogarniesz spokojnie tylko by moze bedziesz musiał pokombinować z doborem pasty i pada.Co do softa spokojnie-czarny nie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mickul Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Jak położysz wosk do czarnych lakierów na białym aucie to zrobi się ono szaro-brązowe, uważałbym lepiej. Wasze pytania coraz bardziej mnie rozbrajają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inmar Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 W dniu 27.08.2018 o 20:05, kudlaty86 napisał: a ja chciałem spróbować ogarnąć swoją Insignie... nie strasz tak Też się wystraszyłem.Przyjedź na spot do Gliwic to obgadamy nasz lakier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maateusz Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Ja już po swojej pierwszej korekcie i jestem mega zadowolony:D Kiedy macie te spoty w Gliwicach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty86 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Też się wystraszyłem.Przyjedź na spot do Gliwic to obgadamy nasz lakier. Kiedy ten spot bo też nic nie wiem... Liczę na to że na początek one stepa uda się zrobić... Od czegoś trzeba zacząć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inmar Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Tutaj obgadamy nasz lakier https://insignia-club.pl/viewtopic.php?p=150609#p150405 A z tego forum też mam zamiar się spotkać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mickul Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Jak macie problem to możecie przecież do mnie przyjechać na pogaduchy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maateusz Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 8 godzin temu, Mickul napisał: Jak macie problem to możecie przecież do mnie przyjechać na pogaduchy. Ja bym tak nie zapraszał bo zaraz się wszyscy zjada i piwa braknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 10 Listopada 2018 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 RIP na Zamkowym w Będzinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco80 Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Nie smutaj, z max 5 km dalej masz Blue- też wieczorem możesz ręcznie umyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 10 Listopada 2018 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 17 minut temu, marco80 napisał: Nie smutaj, z max 5 km dalej masz Blue- też wieczorem możesz ręcznie umyć to robimy spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 W Czeladzi jest fajna myjka Ehrle z programem snow-foam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco80 Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Na 90% właśnie o niej mowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty86 Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Ja co prawdą nie doświadczony w spotach ;( ale Domel to mój forumowy idol i jeśli to będzie w weekend to mogę podjechać gdzieś dalej, żeby posłuchać forumowego testera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 11 Listopada 2018 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 5 godzin temu, kudlaty86 napisał: Ja co prawdą nie doświadczony w spotach ;( ale Domel to mój forumowy idol i jeśli to będzie w weekend to mogę podjechać gdzieś dalej, żeby posłuchać forumowego testera Dziękuje za miłe słowo to do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco80 Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Mozna coś pomysleć-weekendami- miejsce jest jak najbardziej ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Czy ktoś z kolegów dysponuje mini polerką typu ibird lub Proxxon? Mam do przepolerowania dekory piano i chętnie odpłatnie wypożyczę lub nawet zlecę ich polerowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badii23 Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Co do spotu, z chęcią bym się przejechał i podpytał co i jak Tylko troszeczkę bliżej Rybnika najlepiej chyba Europa Centralna czy jakaś myjnia koło Gliwic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badii23 Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Panowie, działamy coś? Spoty marek samochodów aż tak mnie nie interesują jak taki spocik detailingowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leci Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Ja również jestem chętny na jakiegoś spota detailingowego! ... tym bardziej, że powoli kompletuje zestaw do swojej pierwszej korekty w życiu, także wasze doświadczenia będą dla mnie bardzo pomocne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oczkosc Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Jakby ktoś był chętny to miedzy świętami a sylwestrem można się u mnie pobawic o ile nie wpadnie jakas robótka. Do detali mamy dwa proxxony i nanotriz do rotacji z talerzami 20/30mm, światło niczego sobie. Sosnowiec Zagórze, chętnie się wymienimy doświadczeniami i udzielimy miejsca:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danger Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 hej to kiedy robicie ten spot też jestem zainteresowany wymianą doświadczeń oraz pogaduchami na ten temat :) jest ktoś teraz wolny może jeszcze przed świętami by mi pomógł zabezpieczyć nowy zakup? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FakeRiderr Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 @oczkosc ja z miłą chęcią, jestem z ościennego miasta Bliżej przerwy swięta/sylwek się zgadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco80 Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Może sie coś wreszcie ruszy od Nowego Roku na Śląsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oczkosc Opublikowano 26 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Proponuję sobotę od 10 rano u mnie w garażu, są dwa stanowiska, zaparkować jest gdzie. Sosnowiec Lenartowicza 30, szutrowy parking na przeciwko wulkanizacja helgum, blaszak za zielonym domem. Też nie mam za bardzo doświadczenia w spotach ale czas to zmienic:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi