proton789 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Też się dziś dowiedziałem ale jak cos to na przyszłość profil " VWGLIWICE" na FB tam sa aktuale co gdzie i jak i kiedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Pozdrowki dla ADAMA ktory dzis ok 19:00 wjechal na Silesie swoim błyszczącym cudeńkiem Jechalem dwa auta za Toba nie zdazylem ztitac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rise and Shine Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Haha, dzięki i wzajemnie! Wiesz że jakoś nawet mi dziś przemknęło przez myśl że którymś ze srebrnych focusów możesz jechać, jak tyle ich jechało? W Silesii niestety nie poszalałem, bo trzeba było na interwencję jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Haha, dzięki i wzajemnie! Wiesz że jakoś nawet mi dziś przemknęło przez myśl że którymś ze srebrnych focusów możesz jechać, jak tyle ich jechało? W Silesii niestety nie poszalałem, bo trzeba było na interwencję jechać Obrazek Tak, ale moj jest najczystszy i ma naklejki klubowe Przepięknie Twój Buick lsni sie w sloncu "wali po oczach" z kilometra wspaniały widok EDIT: znowu aku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rise and Shine Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Oj tam znów, dopiero dwa razy Challengera ratowałem swoim akumulatorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Witam. Moze nie do konca ten temat,ale zapytam,czy bylby ktos chetny na zakup 1kg menzerny 3000 lub 4000 na pol? I czy roznica w ich wykanczaniu jest bardzo znaczaca,widoczna na lakierze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanquisz Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Znajomy porwał sie i kupił po kilo 3000 i 4000 zapytam w Twojej sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton789 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Na czarnym lepiej 4000 na finish Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 vanquisz, Okej,to zapytaj o 4000 czy by sie podzielil i daj znac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 a może zapoczątkować cykliczne (np. co 2 tyg.) śląskie spoty KA ?? np. na maku na trzech stawach czy na Roździeńskiego ?? Panie, Panowie jakieś sugestie, terminy, miejscówki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 a może zapoczątkować cykliczne (np. co 2 tyg.) śląskie spoty KA ?? np. na maku na trzech stawach czy na Roździeńskiego ?? Panie, Panowie jakieś sugestie, terminy, miejscówki ?? Piszę się na to Proponuję 3 Stawy, dojazd łatwy i przyjemny... Jest mak, kfc, jak pada czy chłodniej to można się tam schować albo zawsze jest parking podziemny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 no to może zaczniemy z końcem miesiąca... piątek 28 wrzesień, godz. 18:00, parking na 3Stawach. dokładna lokalizacja do ustalenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiba Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 pomysł jest dobry,ja co piątek ok tej godziny jestem w pobliżu,wiec zaglądne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 ja też chętnie zajrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 15 Września 2012 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 FKP robi tam cykliczne czwartkowe spoty takze i ja sie pojawie nie raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Piątek to dobry dzień moim zdaniem... Czwartek trochę bez sensu bo już ludzie mają spoty w swoich klubach czy też ze swoimi znajomi i pewnie zabrakło by czasu pogadać ze wszystkimi 28 wrzesień mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 no to co ?? jedziemy z tym koksem... Zapraszamy na I śląski spot forum KA. Spotykamy się 28 września o godz. 18:00 na parkingu Centrum Handlowego 3Stawy. lista obecności : - siwyjac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Pewno że jedziemy z koksem Można by jeszcze sprecyzować w którym miejscu na 3 Stawach żeby się nie szukać Ja proponuję tak: jak będzie pogoda to parking koło Go Sporta, jak będzie padało to podziemny ( z doświadczenia wiem że na czerwonym najmniej wieje ) i później można już jechać do maka bądź też kfc lista obecności : - siwyjac - GracjanS4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 15 Września 2012 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Drugi Pierwszy byl w Lipcu 2011 http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... c&start=60 Mnie nie bedzie Bede grzal tylek na slonecznej wyspie Do nastepnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Domel, no dobra Drugi śląski spot Gracjan OK, miejsce spota C.H 3Stawy parking pod GoSport-em. W razie deszczu czerwony parking podziemny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Ja pracuje na drugą zmianę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 wstępnie też się piszę choć może mi coś wyskoczyć - siwyjac - GracjanS4 - Arti_r1 (jak narazie to są ludzie tylko z Rudy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 wstępnie też się piszę choć może mi coś wyskoczyć (jak narazie to są ludzie tylko z Rudy ) Nie dziaduj z tym wyskakiwaniem A jak mielibyśmy być tylko we trzech to u Nas gdzieś ogarniemy spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 pewnie że można i u Nas, a najlepiej na osiedlu. Wtedy tylko Ty dojedziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Artur walniemy spota u Gracjana... ma podjazd, dwa miejsca w garażu, wodę, myjkę... ja załatwię ciasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi