marek750 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 A My jutro z Adamem robimy Signum (pełna korekta + ceramika) No to licze na super relacje I tak pewnie ją tutaj usuną więc szkoda czasu na wstawianie jej tutaj. Na innych forach za to będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 A My jutro z Adamem robimy Signum (pełna korekta + ceramika) No to licze na super relacje I tak pewnie ją tutaj usuną więc szkoda czasu na wstawianie jej tutaj. Na innych forach za to będzie. Wrzucie na FB to z sheruje ja na SAD;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek750 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 A My jutro z Adamem robimy Signum (pełna korekta + ceramika) No to licze na super relacje I tak pewnie ją tutaj usuną więc szkoda czasu na wstawianie jej tutaj. Na innych forach za to będzie. Wrzucie na FB to z sheruje ja na SAD;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 + ceramika Co kładziesz? I tak pewnie ją tutaj usuną więc szkoda czasu na wstawianie jej tutaj. Teee, nie pierd...l tylko wstawiaj relację! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek750 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 + ceramika Co kładziesz? I tak pewnie ją tutaj usuną więc szkoda czasu na wstawianie jej tutaj. Teee, nie pierd...l tylko wstawiaj relację! Od Maćka z MRC, tą Dodo coś tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Od Maćka z MRC, tą Dodo coś tam. To???: klik Testowałeś to już lub ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek750 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Od Maćka z MRC, tą Dodo coś tam. To???: klik Testowałeś to już lub ktoś? Tak. Nakładaliśmy na 3 auta ta powłokę. Na pierwszym, Czarnym Passacie R36, po 7myciach lakier nadal wygląda jak po korekcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 marek750, gdzie to będziecie działac jeśli można wiedziec? Taka buteleczka wystarczy na średnie dwa autka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek750 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Siemianowice Śląskie. Zależy ile warstw dasz, ale raczej tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Ciekawi mnie bardzo efekt ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek750 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Ciekawi mnie bardzo efekt ... Tak źle Signum teraz wygląda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Nie wiem, na żywo, z bliska nigdy nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitheron Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Łatwo się to dodo nakłada? Pytam z perspektywy początkującego. W sumiem myśle co by zabezpieczyć mój lakier jakoś konkretniej i szukam czegoś czego nie spier... przy nakładaniu ręcznym. Cosmic mi jeszcze chodzi po głowie - miał to ktoś w rękach, używał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek750 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Ważne by dobrze dotrzeć, bo jak nie to zostają ślady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Ważne by dobrze dotrzeć, bo jak nie to zostają ślady. Proszę! Ma się praktykę na samochodach kolegów Generalnie tym razem twoja kolej prania wszystkiego więc będziemy docierać pół nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Mozna podjechac i popodziwiac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitheron Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 A dajecie coś jeszcze na taką powłokę (wosk, bsd)? Te 7 myć paska to bezdotyk czy na dwa wiadra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jedrek_ Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Siemianowice Śląskie. Zależy ile warstw dasz, ale raczej tak. to nie daleko mnie moze bym wpadl pogadac gdzie w Siemcach dzialacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 6 Czerwca 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Przy dobrych wiatrach bede na myjce jutro o 9:00 [ Dodano: 7 Czerwiec 2014, 08:53 ] pucuje auto w Będzinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludwik93 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Może by się ugadać na jakiegoś spocika Co wy na to ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Chetnie Ja juz przypicowalem dzis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludwik93 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Ja tak samo Clio od 6 rano picowalem bo w takim słońcu to kij nie robota jest Domel, efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg7 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 ja ostatnio nie mam czasu ale 2 razy w tygodniu staram się przepłukać na bez dotyku Chociaż przydałoby się na 2 wiadra i muszę się zebrać, korektę zrobić i zabezpieczyć lakier jakimś cudem a ostatnio ciepię na uciążliwy brak czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitheron Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Greg7, witaj w klubie. Ja ostatnio mam za dużo do roboty przy domu i jeżdże na brudno :-( Ale w tym tygodniu już musze coś z tym zrobić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy3022 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Witam wszystkich z Katowic i okolic Może ja nie z Śląskiego - nie zabijecie chyba Nie znam się za bardzo na rzeczy (dokształcam sie) i chętnie oddałbym auto na testy produktów lub pełnoprawnego mycia. Oczywiście dojadę i dam dobrego trunka za pracę Fajnie by było gdyby było to podczas Spotu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi