proton789 Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 To może jakaś lista kto będzie w sobote: 1.proton789 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 To może jakaś lista kto będzie w sobote: 1. proton789 2. GracjanS4 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaine Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 W jakich godzinach będziecie 1. proton789 2. GracjanS4 3. Blaine Btw Czy jest ktoś z okolic kto posiada czujnik lakieru i byłby na tyle uprzejmy, żeby pożyć na jeden dzień W sobotę jadę na serwis samochodem, który prawdopodobnie kupię. Wiem, że tam sprawdzą lakier, ale jednak wolałbym tą czynność wykonać osobiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 W jakich godzinach będziecie Ja jestem od rana, od otwarcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanquisz Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 A ten detailing w sobote w jakich godz jest planowany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanquisz Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 A ten detailing w sobote w jakich godz jest planowany ? Za chwilę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton789 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 jutro ma padać :- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 jutro ma padać :-< Przed chwilą na RmfMaxxx mówili że od rana słońce i 17 stopni więc idealnie Nie może padać, auto umyłem i gotowe na wyjazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanquisz Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Spoko, mamy dach nad głową 50/50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 W linku do imprezy nie ma dresu także: Hala Widowiskowo - Sportowa, Jaworzno ul.Grunwaldzka 80 Będziemy tam od 8 do 18, Jutro nastawiamy sie na wnętrze, więc będzie sobie można popędzlować i pobawić się odkurzaczem do prania, a także mamy nadzieję, że zaczniemy korekte drugiej połowy samochodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Dzięki za spota, było miło Kilka fotek: Fajnie było poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanquisz Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Dzięki za spota, było miło Nam również Wielkie podziękowania dla chłopaków z 4nano za zapełnienie 'szwedzkiego stołu' oraz wszystkim obecnych na pikniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usher Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Wielkie podziękowania dla chłopaków z 4nano za zapełnienie 'szwedzkiego stołu' oraz wszystkim obecnych na pikniku Hehe to my dziękujemy za miła atmosferę i to że mogliśmy się pojawić Miło było poznać Was osobiście naprawdę fajna impreza, żałujemy, że nie mogliśmy zostać dłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 vanquisz, kupusso, dzięki za zorganizowanie spota w ogóle oraz w takim właśnie miejscu, gdzie nieświadomy tłum mógł się trochę nawrócić, pooglądać, że można inaczej!! Miło było poznać GracjanaS4, chłopaków z 4Nano , oraz wszystkich napotkanych na stoisku, których z nicków nie zapamiętałem (starość nie radość) Szkoda, że musiałem jechać na uczelnie na egzamin w połowie spota Do następnego, może tym razem przy jakiś integrujących napojach.... vanquisz, kupusso jeszcze raz szacun za organizację i nakład waszego czasu PS> pokazaliśmy WWL, że zagłębie i śląsk rośnie w siłę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Dzięki wszystkim za odwiedziny. Prawie nic nie robiliśmy z grubszych rzeczy bo okazało się, że nie było warunków na pranie, ani tym bardziej na korektę drugiej części, a ja jestem zajechany tym hałasem i przewijającymi się ludźmi. GracjanS4, małolaty przechodziły, popatrzyli na nas z pogardą i słyszę: obok stało super auto. Jutro dalej walczymy i przy okazji potestujemy nowe rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Hehe, dzisiaj byli sami "apacze" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Kurde ja chciałem wczoraj dobawic,ale niestety,zeszło mi dłużej i bym się nie wyrobił. Ale przynajmniej zrobiłem to chciałem,żeby było zrobione. Mam nadzieję,że na następnym jakimś spotkaniu będę mógł się zjawic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spons Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 No i ja sie w koncu odkulem i dopchalem do kompa. Dzieki za spot, milo bylo poznac Nastepnym razem trzeba zorganizowac cos bardziej kameralnego Mnie ten halas wykonczyl po 2 godzinach, wspolczuje siedziec w nim 6 lub 8, ale wyglada na to ze bylo warto, chocby za same miny ludzi nie ogarniajacych tematu: "panie, wy go na bank pomalowaliscie pol na pol!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Nastepnym razem trzeba zorganizowac cos bardziej kameralnego Koniecznie Ale za to "wodzirej" był bardzo specyficzny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaine Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Wczoraj nie dojechałem bo brakło czasu Sprawdzanie samochodu na serwisie przeciągnęło się do prawie 3h tylko po to, żebym dowiedział się, że poza całym malowanym przodem z samochodem jest wszystko ok Następnie mycie samochodu wraz z woskowaniem i zrobiła się 17 Nastepnym razem trzeba zorganizowac cos bardziej kameralnego Jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spons Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 spons napisał/a: Nastepnym razem trzeba zorganizowac cos bardziej kameralnego Jak najbardziej Nie zrozumcie mnei zle, ja ogolem nie mam nic przeciwko imprezom masowym, poprostu meczy mnie halas i brak poczucia rytmu (z mojej striny ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Spoko, mamy dach nad głową 50/50 Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Corsa mojego taty wyglada identycznie Oczywiscie cala jak twoja tylko z lewej Mialem przyjechac ale niestety nie wyrobilem sie. Moze next time. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton789 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 http://img291.imageshack.us/img291/9734/patelnia.jpg GRILL PARTY dziś godz 16.00 spot Vag jak ktoś chętny zapraszam, będzie duuuuzo samochodów. Im więcej grilli tym lepiej =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 http://img291.imageshack.us/img291/9734/patelnia.jpg GRILL PARTY dziś godz 16.00 spot Vag jak ktoś chętny zapraszam, będzie duuuuzo samochodów. Im więcej grilli tym lepiej =D Jakbym wiedział wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi