kojak Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Domel, jak to,gdzie,kiedy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Domel, jak to,gdzie,kiedy ?? haha dzis np na Syberce okolo 17:30 auto odebralem od lakiernika i jade oplukac hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Aha,w sensie spot we dwóch ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Aha,w sensie spot we dwóch ? he he obojetnie ale jak jest wieksza ekipa chetna mozna sie zorganizowac spontanicznie kiedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 No no,tylko,ze coś kurde ze Śląskich okolic nie ma za bardzo wcale chętnych osób itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Ja jestem chętny Jak tylko będę miał czas to podjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaine Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Chętni się znajdą tylko konkretne info musi być gdzie i kiedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spons Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 2 czerwca zapraszamy do Jaworzna na parking przed Halą MCKiS w godzinach 9-18.Będzie można coś podłubać przy 14'sto letnim samochodzie z wyblakłym lakierem i niezbyt czystym wnętrzem. Dostęp do wody tylko w wiaderkach więc to trochę ograniczy możliwości głownie z myciem, ale tutaj może też sobie poradzimy. Mamy do dyspozycji 3 miejsca parkingowe, chętnych którzy chcą pochwalił się swoim samochodem proszę o wpisywanie się do tematu. 1. GrasjanS4 - proszę o potwierdzenie 2. 3. Osoby planujące nas odwiedzić także prosiłbym o wpisanie się. Wszystko robimy dla zabawy. To jest jakas otwarta/zamknieta impreza? Moze bym sie z Krzysiem pojawil, byla by okazja troche sie zsocjalizowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 No to może jakąś listę by pasowało zrobic odnośnie miejsca i osób,które byłyby chętne na spota. ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaptan Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Też jestem chętny, tylko najbliższy tydzień/dwa jeszcze bez auta . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton789 Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Ja z kumplem chętni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 O proszę,się drużyna uzbiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinezzg Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 a to i ja wpadnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 spons jest to impreza otwarta, każdy może nas odwiedzić. Pisałem o liście, żeby być mniej więcej zorientowany ilu osób możemy się spodziewać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spons Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Bardziej chodzilo mi o to czy bedzie to jakis kameralny spot czy cos przy okazji wiekszej masowki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Przy okazji większej masówki. http://piknik.cargo.edu.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spons Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Uff, czyli masa narodu i kupa halasu Trzebaby kiedys cos bardziej kameralnego zrobic... O ktorej sie to zaczyna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Pojawiła się propozycja i stwierdziliśmy, że może będzie fajna zabawa, a przy okazji zrobimy spota. 2 czerwca 9-18 Wszystkie informacje w linku do imprezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spons Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Nie no jasne, inicjatywa jak najbardziej ok Postaramy sie pojawic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanquisz Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Sobotnie popołudnie w Jaworznie Jak nazwać taki kolor? Felgi po nowemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 ja niestety odpadam 2 czerwca:/ Ale na jakiego spontana się piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Wiele wyjaśniło się w kwestii spotowego samochodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaine Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Panie i Panowie, czy ktoś byłby zainteresowany wspólnym zakupem ValetPRO Bilberry Wheel Cleaner w 5l opakowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanquisz Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 blaine, trochę sie spóźniłeś.. ale wpadnij za tydzień na spota, to może coś wykombinujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaine Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 vanquisz, postaram się przyjechać. wpadnij za tydzień na spota Wiem, że w sobotę, tylko nie wiem o której Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi