WojtekGTI Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Panowie a jedzie ktoś z Tychów albo przez Tychy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawkO Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 będę i Ja Ps. śmiga ktoś z Żor ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushkarev90 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 również postaram się zawitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekGTI Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 pushkarev90, lecisz z Tychów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushkarev90 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 WojtekGTI, tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrt09 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Może też przyjadę, zobaczę co będzie w planach na jutro . Jak na razie byłem na pierwszych 2 spotach w MrCleaner. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knefelson Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 fury umyte na jutro? ja jestem jeszcze w lesie jesli chodzi o gotowosc do sezonu, ale coli trzyma sie od pazdziernika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekGTI Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Fura praktycznie nie myta od lutego, tylko kilka razy bedotyk więc bedzie można na czym potestować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 fury umyte na jutro? To tam nie będą myć i czyścić za darmo? Tak serio , to rano się ogarnie na szybciora co trzeba żeby wstydu nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 fury umyte na jutro? ja jestem jeszcze w lesie jesli chodzi o gotowosc do sezonu, ale coli trzyma sie od pazdziernika a co mamy brudnymi przyjechać!! oczywiście, że umyte na MiTo jeszcze miejscami SX siedzi, więc można będzie komisyjnie trwałość powłoki sprawdzić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekGTI Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 To będzie chyba strzelić jakiegoś bezdotyka co by wstydu nie było Panowie a o której planujecie jutro być, punktualnie 10? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oktopus Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Jeżeli przyjadę to niestety brudnym i nigdy niemytym samochodem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 To będzie chyba strzelić jakiegoś bezdotyka co by wstydu nie było Panowie a o której planujecie jutro być, punktualnie 10? 10:00 - 10:15 ekipa z SL powinna być na miejscu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knefelson Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 widze, ze glosy podzielone co do mycia. miejmy nadzieje, ze Krzysiek przywita nas grillem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Grill 10 rano? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knefelson Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 no ja jade bez sniadania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushkarev90 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 niedaleko jest dobra pizzeria i kebab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Prawie za rogiem jest Gastrostacja i w razie potrzeby mam tam chody PS: w sumie o 10 rano , to co za różnica czy grill , czy tort Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 pushkarev90, jak byś mógł, to weź Insignisa powąchać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jedrek_ Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 fury umyte na jutro? ja jestem jeszcze w lesie jesli chodzi o gotowosc do sezonu, ale coli trzyma sie od pazdziernika ja dzis ogarnalem i letnie zalozylem takze lekcje odrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pardi Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Grill 10 rano? grill jak grill ja myślę o jakimś browarze w końcu weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jedrek_ Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Grill 10 rano? grill jak grill ja myślę o jakimś browarze w końcu weekend browar z rana jak smietana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knefelson Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 PS: w sumie o 10 rano , to co za różnica czy grill , czy tort grill jak grill ja myślę o jakimś browarze w końcu weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oktopus Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Dziękuje, fajna inicjatywa i fajni ludzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jedrek_ Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 bardzo fajny spocik i miłe towarzystwo do natepnego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi