PitBull89 Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Oj pany, pany... na codzień zajmuje się malowaniem proszkowym a żadem ani PW nie napisze, ani nie zadzwoni O a ja wlasnie mam felgi do malowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jedrek_ Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 g.pajak ale regeneracją jak felga ma przetarty rant pewnie już nie ? Czy może też ? przyjdzie kit bedzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 W związku z licznymi PW, oświadczam wszem i wobec, że mie mam ani nie pracuję w warsztacie, który maluje/regeneruje felgi!! Sprzedaję sprzęt do malowania proszkowego Nie mniej jednak doradzić zawsze mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 aaaaaa to co gitare zawracasz z Twojego posta wynika ze sie tym zajmujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Specjalnie tak dwuznacznie napisał, żeby zaczęły się sypac PW, a wystarczyło przecież powiedziec, że chciałbyś porozmawiac, z kimś popisac itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 ...ale jak by nie było, miałem swój "moment of glory" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usher Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Specjalnie tak dwuznacznie napisał, żeby zaczęły się sypac PW, a wystarczyło przecież powiedziec, że chciałbyś porozmawiac, z kimś popisac itp. Grzesiu wystarczyło powiedzieć to bym zadzwonił ...ale jak by nie było, miałem swój "moment of glory" Haha jesteś zwycięzcą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Panowie nie mialby ktos przypadkiem do pozyczenia na pół godziny nitownicy do nitonakretek ?? W aso za zanitowanie 6-8 sztuk powiedzieli 5 dych ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usher Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Panowie ( i Panie jeśli są ) - na początku kwietnia szykujemy dla Was specjalnego spota więcej informacji wkrótce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek750 Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Czekamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Byle tem razem w Zagłębiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bechcik Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Panowie, słyszał ktoś o CAR-GAZ z Siewierza? Bo wiele osób mi poleca ten zakład, a ja ciągle się waham. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Panowie, może ktoś chętny zrobić najazd na "Warszafkę" http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 619#466619 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 17 Marca 2014 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 usher jest już wkrótce? bo ciekawy jestem co wymyśliliście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 usherjest już wkrótce? bo ciekawy jestem co wymyśliliście +100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usher Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 usherjest już wkrótce? bo ciekawy jestem co wymyśliliście +100 Już plakat się robi wiec pewnie w tym tygodniu info będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 usherjest już wkrótce? bo ciekawy jestem co wymyśliliście +100 Już plakat się robi wiec pewnie w tym tygodniu info będzie no to czekamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 znacie moze w okolicy Sosnowca, DG, Bedzina dobrego wulkanizatora ktory mi zalozy bez szwanku opony na nowe alusy i dobrze wywazy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek750 Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 znacie moze w okolicy Sosnowca, DG, Bedzina dobrego wulkanizatora ktory mi zalozy bez szwanku opony na nowe alusy i dobrze wywazy ? Spróbuj tutaj https://www.facebook.com/RenowacjaFelgF ... ch?fref=ts Regenerują felgi a potem zakładają na nie gumy więc muszą być ostrożni. Ja będe oddawał tam swoje 19" za jakiś czas. Za przekładkę 19" powiedział mi 60zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 usherjest już wkrótce? bo ciekawy jestem co wymyśliliście +100 Już plakat się robi wiec pewnie w tym tygodniu info będzie Panowie jakieś konkret info ?? bo muszę grafik na kwiecień rozplanować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 usherjest już wkrótce? bo ciekawy jestem co wymyśliliście +100 Już plakat się robi wiec pewnie w tym tygodniu info będzie Panowie jakieś konkret info ?? bo muszę grafik na kwiecień rozplanować... a co gdzie jeszcze planujesz detailerskiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Wojtek chodziło mi o grafik w pracy, by mieć w tym dniu raczej wolne albo dniówkę... detailersko to dopiero koniec kwietnia MiTo pójdzie pod pady i w planach LP3D od 4nano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Panowie, nie ma ktoś może i byłby w stanie wypożyczyć na 1-2 dni max najazdy samochodowe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usher Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Dziękujemy Panowie za duże zainteresowanie i liczne PW które dostajemy w sprawie imprezy jednocześnie przepraszamy za zwłokę, ale chcieliśmy dograć kilka szczegółów... nie przedłużając wygląda to tak : Szykuję się naprawdę gruba impreza z mnóstwem atrakcji, możliwością "zabawy" na własnych autach, próbkami, konkursami i wiele wiele więcej Wpisujcie się tutaj kto przybędzie żebyśmy mniej więcej wiedzieli co i jak... i ile kosmetyków przygotować Jeśli macie jakieś pytania pytajcie śmiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Mam wolne, więc postaram się wpaść. Może wpadnę MiTo i przekonamy się ile z SXa na niej zostało... Co do kosmetyków to chcę kupić LP3D mini, wiec liczę ma możliwość zakupu "z bagażnika" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi