Jarek Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2011 est szansa, żebyś na spota kiedyś przywiózł ten ekstraktor Santoemy czy to za duża krowa ?? Podejrzewam ze nawet w takim kanapowcu jak auto Adama, ciezko bedzie go przewiesc Zwłaszcza teraz Jak się nie uda to może kiedyś Adam zorganizuje spota u siebie to wtedy pogarusimy
Moderator Domel Opublikowano 16 Lipca 2011 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2011 Dzis mylem auto szamponem od 4NANO. Jestem zadowolony pieknie sie pieni i latwo myje. pzdr.
Rise and Shine Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2011 Panowie, nie mówimy nie Myślę że jest to temat do omówienia przy jakimś kolejnym czwartkowym spotkaniu.
Jarek Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2011 rozumiem, że dzisiaj spotkania nie ma?
Moderator Domel Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Terminy otwarte Tylko czas wakacyjny. Duzo nie obecnych Ale ja chetny
Bronc Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Ja tak samo, dajcie date i jestem;)
Moderator Domel Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Bronc, BTW. fajna ta naklejka HAND WASH ONLY... szukam podobnej
Arti_r1 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Domelos i co, naklejkę znalazłeś? Ja mam taką na aucie i jeszcze jedna powinna się znaleźć na boku jak coś, to może w czw. będę na parkingu
kamilgt Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Domelos, sprawdz http://www.odjazdowenaklejki.pl tam w ktoryms dziale jest 'hand wash only' , sam tam kupiłem taka
Moderator Domel Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Tak, dzieki juz zamowiona czekam na przesylke Kto bedzie dzis o 20 na 3 stawach ?
Bronc Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Dzis nie dam rady raczej, moze za tydzien sie ugadamy znowu jakąś ekipą z forum?
Moderator Domel Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Wczoraj malo sie dzialo. Parking FOCUS zajal wczesniej klub VW. Nastepna ustawe mozemy zrobic jak bedzie wiecej osob chetnych
VuDoo Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2011 a może by tak w ten czwartek się spotkać? wyjątkowo w tym tygodniu nie pracuję do 22 więc...
Moderator Domel Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2011 01.09.2011 - Czwartek, Katowice Trzy Stawy koło GoSport, godzina 20. spotyka sie FKP takze my bedziemy
usher Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 Panowie ... i panie jeśli takie tu są coś temat umiera także może taka nieco inna forma spota ? Mianowicie w tą niedzielę 8 stycznia z okazji finału Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy odbywa się impreza którą organizuję nasze stowarzyszenie : Jakby co na przeciwko jest też fajna knajpa w której można posiedzieć, ale myślę że i u nas atrakcji nie zabraknie, tym bardziej że wystąpi na przykład polski Michael Jackson z programu Mam Talent : http://mamtalent.tvn.pl/wideo/kulisy,12 ... 21395.html Tak więc zapraszamy serdecznie wszystkich z KA :-D
vanquisz Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Mówi się, że 1 czerwca w ścisłym centrum Jaworzna organizowany będzie dzień motoryzacji. Mówi się także, że wraz z Pawłem (kupusso) będziemy mieli do dyspozycji duży namiot/stanowisko detailingowe, prąd... Planujemy zrobić wielkie 50/50 na jakimś ciekawym aucie. Oczywiście nie zabraknie miejsca na spot regionalny (silesia i kogo tam przywieje) Idea jest jeszcze świeża, wszytko na etapie uzgadniania. Wszystko odbywa się na zasadach 4fan. Osoby wstępnie zainteresowane proszone są o wpis, pomoże to w określeniu skali wydarzenia. Mile widziani forumowi wyjadacze, propozycje dotyczące spotkania oraz ciekawe samochody (mamy 5 stanowisk)
Moderator Domel Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Jak zabraknie "ciekawych" aut moge oddac swoje do korekty - "że srebne tez można"
GracjanS4 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Ja chętnie podjadę na takiego spota Auto będzie po korekcie więc na moim nic nie podziałamy
Adamek Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Mogę wam udostępnić Czarnego Passata R36
vanquisz Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 GracjanS4, dla Twojego S4 znajdzie się miejsce na wystawce Mamy jeszcze jakieś rodzynki w okolicy? Trwają intensywne poszukiwania padła, które będzie służyło jako wielkie 50/50 Na dniach więcej szczegółów odnośnie wydarzenia.
kojak Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Również chętnie bym się zjawił pooglądac,czegoś się nauczyc itd. No i moze poznac jakąś grupkę forumowiczów.
proton789 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Również chętnie wpadniemy z kolegą na 2 auta
martinezzg Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 no jak ciekawe auto to moze seca by koledzy wzieli ?)oryginal z niego jest na pewno vanqiusz i tak mamy sie zobaczyc to lookniesz na auto co Ty na to-
Rise and Shine Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 1 Czerwca... czemu nie, może wpadniem?
Rekomendowane odpowiedzi