Skocz do zawartości

[SLASK] Katowice/Sosnowiec - okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
est szansa, żebyś na spota kiedyś przywiózł ten ekstraktor Santoemy czy to za duża krowa ??

Podejrzewam ze nawet w takim kanapowcu jak auto Adama, ciezko bedzie go przewiesc :P

Zwłaszcza teraz :P

Jak się nie uda to może kiedyś Adam zorganizuje spota u siebie to wtedy pogarusimy :ad:

• Moderator
Opublikowano

Dzis mylem auto szamponem od 4NANO. Jestem zadowolony pieknie sie pieni i latwo myje.

pzdr.

• 3 tygodnie później...
  • Moderator
Opublikowano

Terminy otwarte :) Tylko czas wakacyjny. Duzo nie obecnych :) Ale ja chetny :)

• Moderator
Opublikowano

Bronc, BTW. fajna ta naklejka HAND WASH ONLY... szukam podobnej :)

Opublikowano

Domelos i co, naklejkę znalazłeś? Ja mam taką na aucie

317ir9w.jpg

i jeszcze jedna powinna się znaleźć na boku ;)

jak coś, to może w czw. będę na parkingu

• Moderator
Opublikowano

Tak, dzieki juz zamowiona :) czekam na przesylke ;)

Kto bedzie dzis o 20 na 3 stawach ?

• Moderator
Opublikowano

Wczoraj malo sie dzialo. Parking FOCUS zajal wczesniej klub VW.

Nastepna ustawe mozemy zrobic jak bedzie wiecej osob chetnych :)

Opublikowano

a może by tak w ten czwartek się spotkać?

wyjątkowo w tym tygodniu nie pracuję do 22 więc... 8-)

• Moderator
Opublikowano

01.09.2011 - Czwartek, Katowice Trzy Stawy koło GoSport, godzina 20. spotyka sie FKP takze my bedziemy :)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Panowie ... i panie jeśli takie tu są :P coś temat umiera także może taka nieco inna forma spota ?

Mianowicie w tą niedzielę 8 stycznia z okazji finału Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy odbywa się impreza którą organizuję nasze stowarzyszenie :

juntosplakat.jpg

Jakby co na przeciwko jest też fajna knajpa w której można posiedzieć, ale myślę że i u nas atrakcji nie zabraknie, tym bardziej że wystąpi na przykład polski Michael Jackson z programu Mam Talent :

http://mamtalent.tvn.pl/wideo/kulisy,12 ... 21395.html

Tak więc zapraszamy serdecznie wszystkich z KA :-D

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mówi się, że 1 czerwca w ścisłym centrum Jaworzna organizowany będzie dzień motoryzacji. Mówi się także, że wraz z Pawłem (kupusso) będziemy mieli do dyspozycji duży namiot/stanowisko detailingowe, prąd... Planujemy zrobić wielkie 50/50 na jakimś ciekawym aucie. Oczywiście nie zabraknie miejsca na spot regionalny (silesia i kogo tam przywieje)

Idea jest jeszcze świeża, wszytko na etapie uzgadniania. Wszystko odbywa się na zasadach 4fan.

Osoby wstępnie zainteresowane proszone są o wpis, pomoże to w określeniu skali wydarzenia. Mile widziani forumowi wyjadacze, propozycje dotyczące spotkania oraz ciekawe samochody (mamy 5 stanowisk)

• Moderator
Opublikowano

Jak zabraknie "ciekawych" aut moge oddac swoje do korekty :) - "że srebne tez można" ;)

Opublikowano

GracjanS4, dla Twojego S4 znajdzie się miejsce na wystawce ;)

Mamy jeszcze jakieś rodzynki w okolicy?

Trwają intensywne poszukiwania padła, które będzie służyło jako wielkie 50/50

Na dniach więcej szczegółów odnośnie wydarzenia.

Opublikowano

Również chętnie bym się zjawił pooglądac,czegoś się nauczyc itd. :) No i moze poznac jakąś grupkę forumowiczów. ;)