usher Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2011 Damy radę i tak jak wspólnik piszę pewnie po 20 gdzieś tak będziemy
Moderator Domel Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2011 nad Katowicami juz pierwsze duze błyski......
nOx Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2011 odpowiednie parasole i zabawa przednia może konkurs na najszybszą kropelke ??
spons Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2011 Chyba trzeba sie bedzie upchnac na podziemnym
Moderator Domel Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2011 do 20 daleko moze przejdzie bokiem
Rise and Shine Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2011 Myślę że podziemny byłby najlepszym pomysłem - za kilkanaście minut się zbieram, do zobaczenia na miejscu!
Moderator Domel Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2011 pogoda sie fajna zrobila nie jest zle
spons Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2011 Ja juz w domu, dziekujemy za udany spocik, na prawde milo bylo poznac Do nastepnego
Bronc Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2011 Ja też dotarłem, dzięki bardzo, sympatyczne ludziska;) do miłego
Moderator Domel Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2011 Dzieki za spot. Milo bylo was spotkac. Dzieki spons and usher za mozliwosc przetestowania QD na calym moim aucie sprawdze efekt rano ale musze go kupic Rewelka BTW. oba szampony: R&S od Adama - Big Apple i 4Nano pachną bajecznie Juz nie moge sie doczekac sobotniego picowania POZDRAWIAM !
Rise and Shine Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2011 Dla mnie spot zakończył się dopiero teraz i niestety, niezbyt szczęśliwie Samochód został w dobre kilka kilometrów od domu, obie poduszki z przodu zaliczyły wystrzał, buda opadła wyginając oba amortyzatory, huk włączył alarmy samochodów w pobliżu a mnie przyprawił o stan przedzawałowy. Całe szczęście nikomu nic się nie stało, a to jest najważniejsze. Mimo tego mało ciekawego zakończenia, bardzo dziękuję Wam za przemiły spot, bardzo fajne towarzystwo, rzeczowe dysputy, możliwość poznania kilku zakręconych osób - to rzeczy nie do przecenienia Mam nadzieję że spotkamy się znów w takim, lub większym gronie w najbliższym czasie
usher Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2011 Miło było Was poznać panowie spocik bardzo udany Domelos cieszymy się, że produkty się spodobały Rise and Shine szybkiej reanimacji autka życzę
Moderator Domel Opublikowano 15 Lipca 2011 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2011 UU Adam ostro ostro z tymi poduchami... oby udalo sie szybko to "wyprostowac". Niestety "Lowridering" niesie ze soba jakies ryzyko Tutaj wlaczyly sie tylko alarmy sasiadow - z hydro moglo byc gorzej Dzis rano zaskoczyl mnie fantastyczny widok. Cale auto bylo uslane w przepiekne malutkie fajne symetryczne kropeleczki. GOOD JOB 4 NANO
Adamek Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2011 Również serdecznie dziękuję za towarzystwo oraz możliwość poznania nowych, tak zakręconych osób. Do zobaczenia następnym razem. Pozdrawiam.
martinezzg Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2011 no i piknie bo się dopiero teraz dowiedziałem o spotkaniu.... Adam czemu nic nie mówiełs jak byłem przedwczoraj??
Moderator Domel Opublikowano 15 Lipca 2011 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2011 Za jakis czas zrobimy znowu Albo kiedys umowic sie gdzies np.: przy garażach Rise&Shine na jakies picowanko ale to juz wiecie, dalekosiężne plany
vwosiu Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2011 Rise and Shine, szkoda, ale dobrze ze nic więcej się nie stało. spot pozytywny, miło było poznać wszystkich obecnych, dozobaczenia na następnym
spons Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2011 Samochód został w dobre kilka kilometrów od domu, obie poduszki z przodu zaliczyły wystrzał, buda opadła wyginając oba amortyzatory, huk włączył alarmy samochodów w pobliżu a mnie przyprawił o stan przedzawałowy. Znaczy sie co, wystrzelily poduchy od pneumatyki? Mnie wczoraj na stacji zaatakowaly latajace mrowki, pol drogi ubijalem je potem na przedniej szybie
Jarek Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2011 Adam, mówiłeś, że auto nie hamuje, nie skręca, a teraz już nawet nie jeździ dobrze, że tak się tylko skończyło... Jest szansa, żebyś na spota kiedyś przywiózł ten ekstraktor Santoemy czy to za duża krowa ?? Baaaaardzo mnie ciekawi ten sprzęt... Również wielkie THX za spota !! Spotykamy się za tydzień czy za dwa ??
spons Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2011 est szansa, żebyś na spota kiedyś przywiózł ten ekstraktor Santoemy czy to za duża krowa ?? Podejrzewam ze nawet w takim kanapowcu jak auto Adama, ciezko bedzie go przewiesc
Rekomendowane odpowiedzi