Gibon86 Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2011 Witka. Dawno się nie odzywałem ale będę nadrabiał zaległości (obecnie praca w diamondbrite oraz na własną rękę). Co byście mi doradzili jeżeli chodzi o środek do plastików ale do zużycia hurtowego tzn. dla myjni samochodowej. Wcześniej używałem PB NL w galonowym opakowaniu (byłem bardzo zadowolony zresztą klienci też) ale niestety nie ma już w ofercie sprzedawcy. Myślałem o Meguiars hyper dressing w galonowym opakowaniu. Jakie wasze opinie?
aro_77 Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2011 A może coś z ValetPro np Argus przyda się do skóry oraz tworzyw sztucznych można rozcieńczać w razie potrzeby.
Gibon86 Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2011 Efekt jaki? Mat czy połysk? Jak już pisałałem byłem bardzo zadowolony z PB (głęboki naturalny kolor, nawet ładniejszy niż z salonu) i najlepiej gdybym trafił coś bardzo podobnego. Cena jaka mogę zaakceptować to powiedzmy 140-150 za galon. Wiadomo że im taniej tym lepiej.
aro_77 Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2011 Argus jest nowy nie widziałem ale jeśli miałeś 303 to tutaj test porównawczy talosa może też tak jak argus będzie dostępny w 5L: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... ight=talos
npiotr Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 a coś w galonowym opakowaniu żeby był połysk?
zegarek Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 Efekt jaki? Mat czy połysk? Jak już pisałałem byłem bardzo zadowolony z PB (głęboki naturalny kolor, nawet ładniejszy niż z salonu) i najlepiej gdybym trafił coś bardzo podobnego. Cena jaka mogę zaakceptować to powiedzmy 140-150 za galon. Wiadomo że im taniej tym lepiej. To może chcesz PB NL w galonowym opakowaniu?
DaV Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 Nielsen Finesse 1L za około 35zł. Jakby tego było mało jest bardzo wydajny i pozostawia podobne do NL wykończenie (minimalnie bardziej się błyszczy). U kolegi w aucie trzyma się juz 4 tydzien i dalej jest ten sam efekt . Tylko niestety wersji o pojemnosci 1 galona nie ma, ale i tak warto pomyslec nad zakupem 3x 1L.
Gibon86 Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 Cena rozsądna. Jakie opinie reszty o nielsenie? Może coś alternatywnego.
VuDoo Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 Jak najbardziej polecam Nielsen'a Fajny i długotrwały efekt Wydajny Tani Przyjemny zapach
zegarek Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 zegarek, Czytaj pierwszy post Z pierwszego postu wynika tylko tyle, że jakiś sprzedawca wycofał ze swojej oferty, a nie każdy sprzedawca Bańki galonowe są jak najbardziej dostępne i to w Polsce.
Tworek Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 Gibon86, sprawdź w dziale testy opinie o tym produkcie http://autofanatic.eu/index.php?main_pa ... cts_id=696 Za 100 zł dostajesz 5L.
Gibon86 Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 Podzwonię i o jakieś testery popytam. Jeżeli chodzi o czyszczenie mocno zabrudzonych plastików to używam Vinetu (nie bić ) i uważam że robi bardzo dobra robotę (nawet bardzo silne zabrudzenia) tylko plastiki takie mało wyraziste wychodzą. Do plast. zew moim faworytem nadal jest GM care od APP )
aro_77 Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 O i to jest dobra propozycja AB PinkSheen w 5L, całkiem zapomniałem.
Gibon86 Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 Kurde 99zł to mało i to 5l a nie galon jutro chyba zamówię bo nie będę komuś d.py zawracał z próbką.
Tworek Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 Gibon86, zapoznaj się dokładnie z tym tematem. http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=5555 4 osoby przeprowadzały testy tego produktu.
Gibon86 Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 Dzięki Tworek o to mi właśnie chodziło. Czynnikiem decydującym jest efekt podobny do NL oraz łatwość nakładania co jest dla mnie bardzo ważne bo wiadomo jak to na myjni na auto nie ma się kilku godzin. Zamawiam w tym tyg i podzielę się wrażeniami.
Rekomendowane odpowiedzi