Camel- Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 A to nie jest przypadkiem tak, że trzymanie się wosku/sealanta do lakieru zależy od niego samego? Jedne lubią czyste powierzchnie a inne AIO/cleanery? Wiadomo, że w roli sprzedawców jest mówienie, że AIO/cleanery są lepsze z racji sprzedaży. Ale tak obiektywnie patrząc nie ma raczej na to zasady
Marcin 87 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Moze troche i glupie mam pytanie ale ciekawi mnie czy w krytycznej sytylacji gdy zabraknie IPA mozna zastosowac do samego oczyszczenia z pasty plyn do szyb na alkoholu ?
escimo Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Moze troche i glupie mam pytanie ale ciekawi mnie czy w krytycznej sytylacji gdy zabraknie IPA mozna zastosowac do samego oczyszczenia z pasty plyn do szyb na alkoholu ? Nie wiem czy nie lepiej będzie skoczyć do jakiegoś tesco i kupić najtańsza wódkę tej marki. Płyn do mycia szyb zawiera też inne związki chemiczne, które mogą różnorako zadziałać.
wisienka1992 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2012 ja urzywam zmywacza silikonu jest Ok oczywiscie rozcięczony
Marcin 87 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Moze troche i glupie mam pytanie ale ciekawi mnie czy w krytycznej sytylacji gdy zabraknie IPA mozna zastosowac do samego oczyszczenia z pasty plyn do szyb na alkoholu ? Nie wiem czy nie lepiej będzie skoczyć do jakiegoś tesco i kupić najtańsza wódkę tej marki. Płyn do mycia szyb zawiera też inne związki chemiczne, które mogą różnorako zadziałać. na to nie wpadlem ze plyn moze zawierac inne srodki chemiczne ktore moga inaczej zadzialac , dzieki wielkie za rade
lukwawa Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2012 ja urzywam zmywacza silikonu jest Ok oczywiscie rozcięczony Chłopie, nie jestem profesorem Miodkiem, ale każdy Twój post to są takie byki ortograficzne, że aż kłuje po oczach. To nie jest średniowiecze, że na obszar kilku tysięcy kilometrów kwadratowych był jeden słownik ortograficzny, wystarczy wpisać słowo w google.
mihnova Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2012 lukwawa, +1 Albo zainstalować FF, mnie też takie błędy strasznie kłują w oczy
Master kecav Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Master Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Nawet nie trzeba słownika. Wystarczy chociaż skorzystać z opcji sprawdzania pisowni dla postów.
NewOpel Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Hej mam pytanie czy można ipa zastąpić etanolem ??
Rekomendowane odpowiedzi