fonnes Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 smalec, zajrzyj tu: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 5054#35054
MARIO11 Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 Odkopię temat (ale chyba lepiej tak niż zakładać nowy ) Chciałem zapytać jak tam się sprawuje np. po roku ? Czy są jeszcze jakieś ślady naniesienia? Czy może ktoś był na przeglądzie gwarancyjnym ? (obowiązkowy co rok)
gruby_RS Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 jak tam się sprawuje np. po roku ? Czy są jeszcze jakieś ślady naniesienia? brak "śladów" po 2(dwóch) miesiącach
Gość Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 W aucie które mialem pod opieką spłynięcie nastąpiło w lecie po miesiącu
averne Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2012 Cześć, W przypływie emocji, jakiś czas temu zakupiłem na gruponie kupon na "konserwacje bla bla bla five diamonds". W czwartek jadę na wykonanie tej usługi. Podawany przez nich czas wykonania wydaje się śmiesznie krótki - 4-6h. Na co powinienem zwrócić uwagę po wykonaniu tej usługi? Czy powinienem wcześniej zrobić we własnym zakresie glinkowanie?
gruby_RS Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2012 czas wykonania wydaje się śmiesznie krótki - 4-6h Odpuść temat....
Paweł_Excede Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2012 Sam czas usługi jest tak jak napisałeś podejrzany. Jak dla mnie to szkoda na to kasy. To oni powinni wyglinkować ci lakier i go przygotować do pracy, chociaż za 6h........
gruby_RS Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2012 averne albo jedź na usługę, po odbiorze nic nie dotykaj i zapraszam na spot w piątek
dzinkins Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2012 po odbiorze nic nie dotykaj i zapraszam na spot w piątek O właśnie Jak coś to się poprawi na spocie
averne Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2012 W piątek robota do 20tej, ale postaram się jeszcze w czwartek zrobić porządną dokumentację fotograficzną Może oni na żywca jadą, glinkują i od razu polera, może z jeden przejazd i sruuu 5D nakładają. Zdecydowałem się na tą "usługę" bo cena była dość niska w porównaniu do standardowych cen zakładów detailerskich. Zobaczymy. Mam nadzieje, że mnie nie wygonią i będę mógł się pogapić. Jeżeli polerka będzie dobrze zrobiona to zawsze mogę spróbować zmyć 5D/DB i położyć coś innego [ Dodano: 22 Maj 2012, 22:39 ] Sam czas usługi jest tak jak napisałeś podejrzany. Jak dla mnie to szkoda na to kasy. To oni powinni wyglinkować ci lakier i go przygotować do pracy, chociaż za 6h........ W sumie to też zależy w ile osób pracują Może jadą na 2-3 maszynki, chociaż wątpię... W połowie czerwca jadę na jakieś wesele, mam nadzieje że do tego czasu powłoka wytrzyma
Moderator rychu Opublikowano 22 Maja 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2012 Jeżeli polerka będzie dobrze zrobiona Oj naiwny Ty... Widać, że na forum jesteś 5 minut.
Ciastek Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2012 W piątek robota do 20tej spoko, spoko, Spoty zaczynają się od 20-tej, więc wpadaj na inspekcję w razie czego nie ma daleko do tych diamentów więc będzie można zrobić nalot, jak coś bedzie nie tak
JM63 Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 Może niech chłopaki zrobią komisyjny odbiór? Wjazd z Brinkmann'ami, Sun gun'ami i kamerą
averne Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 Jeżeli polerka będzie dobrze zrobiona Oj naiwny Ty... Widać, że na forum jesteś 5 minut. Zarejestrowany owszem, 5 minut, ale obecny na forum już koło miesiąca [ Dodano: 23 Maj 2012, 09:47 ] Może niech chłopaki zrobią komisyjny odbiór? Wjazd z Brinkmann'ami, Sun gun'ami i kamerą Wydaje mi się, że podobny efekt mogę uzyskać przy użyciu dobrej lampy błyskowej, dziś sprawdzę.
averne Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 Ok, mam "to" na samochodzie... Myślę, że usługa nie była nawet warta ceny tego grupona. Wcierane ręcznie przez X godzin, mikroryski oczywiście nie poznikały, przed pucowaniem samochód nie doczyszczony, glinki na pewno nie widział... Błyszczeć się błyszczy, ale ogólnie jestem rozczarowany
tfelek Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 k, mam "to" na samochodzie... Myślę, że usługa nie była nawet warta ceny tego grupona. Wcierane ręcznie przez X godzin, mikroryski oczywiście nie poznikały, przed pucowaniem samochód nie doczyszczony, glinki na pewno nie widział... Błyszczeć się błyszczy, ale ogólnie jestem rozczarowany Zapraszamy dziś na spot od 20 do.... , ocenimy co tam zrobili....
averne Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 Zapraszamy dziś na spot od 20 do.... , ocenimy co tam zrobili.... Miałem podjechać, ale niestety nie wyrobię się czasowo... zwłaszcza, że to po drugiej stronie miasta.
Dystrybutor NEOXAL EUROPE Opublikowano 13 Czerwca 2021 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2021 W dniu 8.10.2009 o 09:39, Gość napisał: Czy to nie jest ta firma, która jako pierwsza miała DB po czym doszło da jakiejś sprzeczki między właścicielami i DB zmieniło się w 5D Tak to ta sama firma
Rekomendowane odpowiedzi