binkowski91 Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2012 Przy 1:10 wg mnie pachnie bardzo przyjemnie i nawet podczas używania w środku w życiu bym nie powiedział, że może przeszkadzać. Po myciu szyb od wewnątrz przez pierwsze dni zapach jest wyczuwalny, więc jeśli komuśś zapach słodkich winogron przeszkadza, może być to zbyt intensywne.
whateverek Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2012 W jakim stężeniu za intensywny ? Zalecanym przez producenta czyli 10:1 (przy czym 10 to w moim przypadku woda, 1 to GCC). Nie mówię, że jest jakiś strasznie przeszkadzający, ale dla mnie mógłby być delikatniejszy.
Tomexy Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2012 Dla mnie ten zapach jest super
kinek01 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 Dla mnie ten zapach jest super Ja spodziewałem się czegoś innego, ale nie jest źle chociaż sam koncentrat dobrze daje po nosie inna bajka to właściwości czyszczące - z nich jestem mega zadowolony !
Mirko Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zapach jest przyjemny jak dla mnie, jego główna zaleta to nie czuć go tak mocno % Miałem GC który zmienił kolor ale miałem i taki,który go nie zmieniał - zapewne zależne od partii produkcyjnej któregoś z komponentów.
fipa Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Czy on jest bezpieczny do użytku w domu? Czym różni się w składzie od klasycznych środków do szyb dedykowanych do użycia w domu? Karty produktu porównywałem, ale niewiele mi to mówi.
dzinkins Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Czy on jest bezpieczny do użytku w domu? Czym różni się w składzie od klasycznych środków do szyb dedykowanych do użycia w domu? Karty produktu porównywałem, ale niewiele mi to mówi. Moja żona, mama i siostra używają i tylko chwalą Więc
Carire Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 u mnie jest tak samo, super sie sprawuje wiec nic tylko kupowac bo produkt
panek Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 używam ja w autach i zona w domu czyści monitory lcd, telewizory, bardzo ładnie usuwa paluchy z inoxu ,ploter,kompa,laptopa, słowem wsio co wpadnie pod atomizer, acha okna nie myte od 10lat w kupionym domu doczyszcza pięknie
StudioPorzadku Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2012 W jakiej temp. zamarza ten płyn przy rozcieńczeniu 10:1? sprawdzał ktoś może? albo w 5:1? Chętnie bym go wypróbował, ale martwi mnie, że trzeba wydać koło 140zł od razu - nie ma mniejszych opakowań
krzysztof410199 Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2013 Kupiłem galon tego koncentratu i tak się zastanawiam czy można go bezpiecznie używać do mycia np: płyty indukcyjnej, np szafek z frontami fornirowanymi?.
Kubz Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2013 Kupiłem galon tego koncentratu i tak się zastanawiam czy można go bezpiecznie używać do mycia np: płyty indukcyjnej, np szafek z frontami fornirowanymi?. Płyty indukcyjnej nie mam, więc nie powiem, ale większość mebli w domu - kiedy nie ma pod ręką niczego dedykowanego - jest traktowana megsem i wszystko z nimi ok. Galonik to już dożywotni zakup
Fancivi Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2013 Smialo mozesz myc wszystko co wymaga efektu bez smug
Kama Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2013 A ja mam pytanie z innej beczki: Czy mi się wydaje czy on strasznie ciągnie kurz?
Fancivi Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2013 Raczej tego nie zauwazylem... a troche sprzetow w domu jest nim czyszczonych
krzysztof410199 Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2013 Czyli frontom mebli to nie powinno zaszkodzić?
Kama Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2013 Raczej tego nie zauwazylem... a troche sprzetow w domu jest nim czyszczonych Może jakiś przewrażliwiony jestem
Kubz Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2013 Czyli frontom mebli to nie powinno zaszkodzić? Nie zaszkodzi, będzie ok.
Shmatan Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2013 krzysztof410199, z mojego doświadczenia to fronty mebli, telewizor, laptop, telefon, pudełka wyciągnięte spod łóżka, a nawet płytki w łazience czyszczą się nim dobrze
dartzeel Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Z ciekawości - może ktoś zobaczyć jaki to ma okres ważności? Co z tego że galon na życie starczy, jak za 2-3 lata straci swoje właściwości.
mamut103 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Na mojej bańce nigdzie nie ma napisane jaki jest okres ważności, albo ja nie mogę się dopatrzeć. Ogólnie mam rozcieńczonego trochę który stoi już dłuższy czas i co ciekawe jego barwa stała się bardziej przezroczysta, nie tak intensywnie niebieska jak na początku- z początku myślałem że się z proporcjami pomyliłem, ale jednak nie bo skuteczność pozostała Myślę że czy po roku czy po dwóch nie powinien stracić swoich właściwości- a na pewno nie straci ich jako koncentrat.
Bazuka Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 A czy Megs GCC można stosować również do mycia szyb przyciemnianych piecowo od wewnątrz? Nie uszkodzi to warstwy przyciemniającej/ czy jak to inaczej ująć?
blaszczu Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 A czy Megs GCC można stosować również do mycia szyb przyciemnianych piecowo od wewnątrz? Nie uszkodzi to warstwy przyciemniającej/ czy jak to inaczej ująć? Jak najbardziej możesz je myć
atvmmz Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 A faktycznie rozcieńczacie go z wodą destylowaną czy zwykłą kranówę lejecie?
Rekomendowane odpowiedzi